Az Undi Guszti társasjáték remek szórakozás

Undi Guszti társasjáték

A gyermekek olyan nagyon kedvelt és egyedül is játszható típusok között mindig akad egy-egy társasjáték is, amibe akár a többi családtagot, szülőket és testvéreket is bevonhatnak, ezáltal a kiváló szórakozási lehetőség adott mindenkinek. Az Undi Guszti társasjáték új perspektívát nyit meg a kicsiknek.

A csöppségek szórakoztató módon turkálhatnak Undi Guszti báb fejében, ami számos gusztustalan dolgot rejt. Van köztük használt pelenka, büdös zokni, csótány és sok egyéb hasonló tárgy. Az Undi Guszti társasjáték tartalmaz egy pakli kártyát, amelyek a tárgyak képét rejti. Ha azt sikerül elsőre kihúzni Guszti orrán, az nyeri a pontot.

A játék igazán pörgős és vicces, ráadásul műr 3 éves kortól ajánlott. A lurkók garantáltan jól fognak szórakozni az Undi Guszti társasjáték segítségével. Ha megtaláltak minden tárgyat, betehetik a saját undi dolgaikat is, amelyeket felrajzolhatnak az üres kártyákra. A játék kellemes szórakozást ígér a jateksziget.hu jóvoltából a család minden tagjának. Látogasson el a honlapra és böngésszen kedvére!

Print Friendly, PDF & Email