![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Duma Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Regisztráció | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Mai hozzászólások | Fórumokat olvasottnak jelöli |
|
|
| Szavazás eredménye: Megakarod érteni a nőket? | |||
| Igen! |
|
0 | 0% |
| Nem! |
|
1 | 20,00% |
| Már értem Őket!!! |
|
4 | 80,00% |
| Szavazók: 5. Ezen a szavazáson nem szavazhat | |||
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Tag
|
Te érted vagy nem érted a nőket?! Hát ez itt a kérdés... nyilváníts véleményt! :P
![]() ( Én már megtettem! Most TE rajtad a sor! :P ) // Egy F!x pont az életedben.. // |TheOriginalF!x| |
|
|
|
| (x) |
|
|
#2 |
|
vég tag
Hely: Londoni Olimpia 2012
Összes hozzászólás: 809
![]() |
Nem jó, mert nincs olyan, hogy "már nem értem őket" .. tizenéveseken még ki tudtam igazodni tizenévesen is.. de most.. 22-23 felett elvesztettem a fonalat..
|
|
|
|
#3 |
|
Tag
|
Jelenleg 18 vagyok és nagyon nem afelé haladok, hogy valaha is megértsem Őket.. bár lehet Ők is így vannak ezzel nem?!
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Mentor
Összes hozzászólás: 300
![]() |
Nem olyan nagy dolog az....csak mindig egy kicsit utána kell gondolni a történéseknek... és hát nem árt egy kis gyakorlat ezen a területen is...Én többnyire megértem Őket, mert a nők gondolatvilága mindig rendszeresen visszatér néhány témára, mint a szerelem, a gyerekvállalás, a házasság, az egzisztencia, a biztonság pedig elsőrendű kérdés az életükben, ezért pedig akár elvtelen alkuba is belemennek....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tag
|
Igen, igazad lehet! Helyes :P
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aktív tag
Összes hozzászólás: 176
![]() |
Én értem a nőket. Úgyhogy ha valami nem világos, csak kérdezzetek.
(Nem jutok mindennap géphez, mert nekem nincs otthon sajátom. De heti kb. 2 alkalommal megpróbálok segíteni, ha ez nektek olyan problematikus pont az életetekben) Bíborvirág |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Say Hello To My Little Friend
Összes hozzászólás: 364
![]() |
Idézet:
Pár évvel ezelőtt megjelent egy remek könyv, amely néhány tucat tökéletesen üres lapot tartalmazott. Ez volt a címe: Amit a férfiak a nőkről tudnak. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Mentor
![]() |
Szervusztok!
Nos az az igazság, hogy azért én ennél többet tudok róluk, mint ami a könyvben megjelent. Nekem nincs bajom a nőkkel, szeretem őket és igazából sikerült kiismernem a gondolatvilágukat..... ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Say Hello To My Little Friend
Összes hozzászólás: 364
![]() |
Hogy mennyi magabiztos hapsi van itt!!!
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Mentor
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| érted, hát, itt, kérdés, nőket |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Paranormális??? - rejtélyek, vagy igazságok? | Süni | Általános beszélgetés | 21 | 2010-01-25 12:58 |
| Omega 3 vagy lenmagolaj? | g-easy | Szépségápolás | 0 | 2009-09-22 07:47 |
| Olyan Ronda vagy hogy... | iceman36 | Vicc és humor | 2 | 2009-08-09 20:27 |
| Konyhabútort a boltból vagy asztalostól ? | Alfie | Lakberendezés | 5 | 2009-08-04 14:36 |
| Mennyit vagy naponta itt???? | iceman36 | Általános beszélgetés | 14 | 2009-07-17 19:19 |