![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Duma Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Regisztráció | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Mai hozzászólások | Fórumokat olvasottnak jelöli |
|
|
| Szavazás eredménye: Megakarod érteni a nőket? | |||
| Igen! |
|
0 | 0% |
| Nem! |
|
1 | 20,00% |
| Már értem Őket!!! |
|
4 | 80,00% |
| Szavazók: 5. Ezen a szavazáson nem szavazhat | |||
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#21 |
|
Tagocska
|
Ami engem illet,én szeretném érteni őket,de nem igazán sikerül.
![]() |
|
|
|
| (x) |
|
|
#22 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 67
![]() |
Én megértettem a nőket! A lényeg, hogy bármi, ami logikus, azt NEM csinálják, az ellenkezőjét azonban igen
![]() |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 67
![]() |
Idézet:
De komolyan, csajok: mi van veletek??? |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 1
![]() |
Érti őket a f*om!
![]() Érteni? Sejteni valamit, hosszú-hosszú gyötrelmes évek után, talán. Most karácsonykor azért sikerült beletrafálni, egy spéci gyémántgyűrűs könyvtámasszal. Azóta hálisten nyugodtság van, és kussolás esküvő témában. ha te is ezzel szédítenéd: designshop.eu Aki meg basic tudást akar magára szedni, az okuljon és röhögjön az indexes videón (csábításakadémia) |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 6
![]() |
Úgy gondolom, ez helytálló meghatározás, de talán túl szűkre szabott, nem? Vagy én most húzzak le erről a fórumról, mert nő vagyok???:P
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Tagocska
![]() |
Erre könnyen tudok felelni. Az általad említett csinos lányoknál az van szinte gyerekkoruk óta (amennyiben azóta csinosak és szépek), hogy mindenki amiatt dicséri őket. Meg hát ugye, azért különösebben tenni nem kell, nem kell minden nap órákat a könyv fölött görnyedni, vagy kiemelkedő sportteljesítményt elérni, vagy művészeti téren alkotni. Namármost, azok a lányok, akiket csak a szépségük miatt ért dicséret egész addigi életükben, szerinted nem akarják totál bebiztosítani magukat ezen a téren?
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Tagocska
![]() |
És valaki esetleg olvasta A.J.Christian könyvét (A nőkkel csak a baj van?)?
Én még nem, bár nagyon kíváncsi lennék rá. Az ő stílusát ismerve biztosan inkább férfi-mint nőközpontú.... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Tagocska
Hely: Nagykőrös
Összes hozzászólás: 20
![]() |
Helló! 20éves vagyok, de már nem értem őket....
Hogy lehet, hogy egy csajnak nem jön be egy jó modorú, udvarias, romantikus, nagydarab batár pacák, aki nem egy bányarém, és mellesleg 70font feletti íjjakkal lő, így a biztonság kérdése is megoldott...azt hiszem . Ráadásul nem is Keira Knightlyt fűzögeti, de nem is Madonna-t!!! De tényleg lányok, ha nem ezek, akkor mi kell nektek Ja, és kérlek ne hivatkozzatok a "Mi kell a nőnek?" c filmre![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Aktív tag
Összes hozzászólás: 176
![]() |
Nem lehet, hogy az a baj, hogy nagyon keresed azt a másikat? Az ilyet"szagról" megérzik a nők, akárcsak fordítva, a férfiak.
(ne izgulj, csak vicceltem. Nincs veled semmi baj, visszavan még az életedből minimum 80 év, az alatt csak történik valami, nemde?) Én még mindig nem adtam fel, pedig már egyáltalán nem vagyok fiatal. Szóval, nyugi! És tartsd nyitva a szemed. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 2
![]() |
Sürgősen megkell értenünk a nőket
![]() |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| érted, hát, itt, kérdés, nőket |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Paranormális??? - rejtélyek, vagy igazságok? | Süni | Általános beszélgetés | 21 | 2010-01-25 12:58 |
| Omega 3 vagy lenmagolaj? | g-easy | Szépségápolás | 0 | 2009-09-22 07:47 |
| Olyan Ronda vagy hogy... | iceman36 | Vicc és humor | 2 | 2009-08-09 20:27 |
| Konyhabútort a boltból vagy asztalostól ? | Alfie | Lakberendezés | 5 | 2009-08-04 14:36 |
| Mennyit vagy naponta itt???? | iceman36 | Általános beszélgetés | 14 | 2009-07-17 19:19 |