![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Duma Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Regisztráció | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Mai hozzászólások | Fórumokat olvasottnak jelöli |
| Média mágia Adók, műsorok, sztárok, premier filmek, sorozatok |
|
|
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 | |||
|
vég tag
Hely: Londoni Olimpia 2012
Összes hozzászólás: 806
![]() |
Az RTL-en új műsor fog indulni.. Kalandra fal!
Gondolom láthattatok már ilyet.. külföldiül Human teris-nek hívják.
Én erotikusban is láttam .. ott meztelenül ment a móka.. |
|||
|
|
|
|||
| (x) |
|
|
#2 | |||
|
vég tag
![]() |
Már megy a reklám.. egész jó.. a tag nekifut és belefúródik a piros hungarocell táblába..
![]()
|
|||
|
|
|
|||
|
|
#3 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 4
![]() |
Hát ez nagyon nagy lesz, bár szerintem ez csak ilyen "egyműsoros" formában lesz életképes.
Nem hiszem, hogy minden délután vicces lenne, mikor a 100000. ember esik a vízbe. De egy adásra tuti odakapcsolok |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 1
![]() |
Szerintem halálra van ítélve a műsor.
Balázst már minden rtl-es műsorban megtaláljuk. Celebek már halálosan unalmasak. Én biztos nem fogok röhögni fekete pákon, meg az összes többi bénán, mert annyira szerencsétlenek hogy még a legkönnyebb falon se fognak tudni átmenni, nem hogy a nehezítetten. Japán verzióban azért fizikailag valamennyire felkészült (gondolok a 2 méteres behemótra ) de azért vicces arcú emberek voltak. Itt meg már megint feltűnik az idegesítő, retardált, 0-ra redukálodott szókészletű Győűűzike. ![]() Az rtl-nek csak az egyetlen normális nézhető műsora a Heti Hetes. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 8
![]() |
Igen ez nagyon ótt lesz! Bár szerintem nálunk okosabbak az emberek!
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 2
![]() |
Idézet:
Miért mindig ezek a sztároknaknemnevezhető szelebránsok? ez is olyan lehetett volna akár, mint a valóvilág, hogy castingolnak ésakor igen, bárki próbára teheti magát egy ilyen játékban! de neem baj! Ott lesz Főfingó Benkő Danika, Hlyekocsogg Pottyoslabda Feketepákó, a többit már nem is mondom, úgy is tudjátok! de neeem! majd celebjeink megszedik magukat pénzzel, meg jut bőven másnak is belőle, és estéről estére Szerencsétleknéinket kell nézni, ami hálistennek nem kötelező! |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Láthatatlan tag
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 211
![]() |
Párom pont azt kérdezte tegnap este tőlem:
- Celeb nélkül már nincs is műsor? Hová tűntek a régen bevállt műveltségi és egyéb vetélkedők? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 6
![]() |
igen, már nem menők a régi játékok, szerencsekerék, legyen ön is milliomos.. én szerettem őket..
ez a human tetrises játék szerintem jó ötlet nagyon, annyira nem vagyok lelkes azonban hogy celebekkel csinálják.. ![]() de még mindig jobb, mint a tv2 celebei, mert azok aztán mind egytől egyig kritikán alulian primitívek.. ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
vég tag
![]() |
Most kezdődött.. eddig még csak baromkodtak.. kíváncsi leszek
állítólag pákó majdnem belefulladt a vízbe pákó (erik) az angolna.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 2
![]() |
mit ne mondjak, Szelebránsainknak nevezhető közéleti szereplőink jót szórakoznak magyar adófizetők pénzén
vagy ez nem abból megy? az emberben felmerül a kérdés, hogy spórojunk, spóroljunk, igenigen, kifosztjuk azt, akinek kevés van, de az ilyenekre milliókat elszórnak? Hol van ilyenkor a kormány? senki nem mondhatná, hogy na akkor most ezt itt befejezzük, van elég problémája az országnak, hisz nagy a baj. ráadásul ez a tombolás, álvisíítozás, amit a közönség csinál, őrjítő! Nem lehet érteni színte Balázsék szavait, túl ordibálják őket! Túl van ez az egész játszva, én azt mondom! És azt a műsoridőt egy sokkal értelmesebb műsorral is eltölthetnék, például amit még azt mondom, oké lenne, hát Pókerarc Vágó István és Balázs együtt nagyon jók! Arra azt mondanám, ám legyen! De ennek így értelme nincs! Nézze akinek ez !egészséges Üdv Zoli |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| fal, human, kalandra, tetris |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|