![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Duma Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Regisztráció | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Mai hozzászólások | Fórumokat olvasottnak jelöli |
| Általános beszélgetés Oszd meg velünk mi jár a fejedben |
|
|
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 2
![]() |
Sziasztok!Gyermekeimnek szeretnék valami márkás sportcipőt venni.Nem kínai vagy piacos cipőre gondolok.Tudom elég drágák a valódi márkás cuccuk de úgy gondolom,hogy megéri mert nem megy szét 1-2 hónap alatt.Éppen ezért kérek tanácsot,hogy hol tudnám megvenni esetleg akciósan.Mert ilyenkor tavasszal általában szoktak az üzletek akciózni.Én nem találtam itt a netten sem ilyen üzletet,vagy elkerülte a figyelmemet.Várom a tanácsokat köszönettel.
|
|
|
|
| (x) |
| Címkék |
| vásárlás |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák