![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Duma Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Regisztráció | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Mai hozzászólások | Fórumokat olvasottnak jelöli |
| Bemutatkozás Kérlek ne légy lusta, és pár sort írj magadról, afféle névjegy helyettesítőnek |
|
|
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Tagocska
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 4
![]() |
Sziasztok!
PILÓTA 01 vagyok! |
|
|
|
| (x) |
|
|
#2 |
|
Tagocska
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 4
![]() |
Szeretem a jó zenéket, filmeket és a technikai sportokat (Forma 1, Rally stb.). Minden érdekel, ami kis hazánkkal kapcsolatos.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
aka H i t & R u n * GyugYo
Hely: Szeged Kiskunhalas
Összes hozzászólás: 80
![]() |
Szervusz üdvözlünk a duma fórumon
kellemes időtöltést |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Félisten
Hely: Az
Összes hozzászólás: 766
![]() |
Helló PILÓTA 1! Üdv a fórumon! Én szintúgy nagyon szeretem az F1-et meg a Rallyt! A Dakart különösen, csináltam ilyen témát az autós résznél!
Utoljára módosítva: Grievous által : 2009-07-30 23:23. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tag
Hely: Som
Összes hozzászólás: 63
![]() |
Szióó PILÓTA 1!!
Köszöntelek köreinkben, bár én sem régóta vagyok tag ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 66
![]() |
Szép napot Mindenkinek!
57 éves,elvált pasi vagyok BAZ megyéből,egy csendes,jóravaló emberek lakta pici faluból. Szeretem a természetet,állatokat,a klasszikus rock,illetve blues nagy rajongója vagyok.imádok sütni,főzni. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
vég tag
Hely: Londoni Olimpia 2012
Összes hozzászólás: 806
![]() |
Szia!
Kellemes időtöltést a fórumon!
|
|
|
|
#8 | |
|
Say Hello To My Little Friend
Összes hozzászólás: 364
![]() |
Idézet:
Üdv a fórumon... Amiket említesz azokkal kapcsolatban mind találsz itt témát... Érezd jól magad... Süni |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aktív tag
Összes hozzászólás: 176
![]() |
Isten hozott. Nagyon kevés olyan férfiről tudok, aki szeret főzni. Ez igazán figyelemre méltó. Érezd jól magad.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 66
![]() |
|