![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Duma Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Regisztráció | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Mai hozzászólások | Fórumokat olvasottnak jelöli |
| Bemutatkozás Kérlek ne légy lusta, és pár sort írj magadról, afféle névjegy helyettesítőnek |
|
|
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#31 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 28
![]() |
Csak egy átlagos örült vagyok, egy a sok között. Mindenesetre kíváncsi vagyok, mi fog kisülni az ittlétemből
![]() |
|
|
|
| (x) |
|
|
#32 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 1
![]() |
Azt se, tudom hogy kezdjem. Azt sem tudom, hogy ez bemutatkozás vagy csak... válaszoljatok! Merő véletlen, hogy ide találtam. Remélem itt nincs politika, *****, agyroppantós óbozalom. Normális beszélgetést szeretnék... Annyi pofont kaptam a közel hatvankettő alatt, hogy belerokkantam. És még most jön a java. Mikor már kezdtem magam kissé jobban érezni. Miért van az, hogy van aki olyan könnyen veszi a történéseket, és miért van az, hogy én nem?! Miért lesz belőlem lelkitoprongy ha egy megjegyzést tesznek... miért nem tudok vállrándítással továbbállni meg jót röhögni. Miért nem bírom elviselni ha fellengzősen, nagyképűen beszélnek az "emberek" az emberrel. Miért nem tudom elnézni a udvariatlanságot, a képmutatást, a rosszindulatot, az agressziót?! Bennem van a hiba?
Persze azért vannak kedvelt témáim: szeretem a humort, néha ![]() Utoljára módosítva: Judit48 által : 2010-03-22 15:50. Oka: helyesírási hiba |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 20
![]() |
hello pimpa vagyok,28 éves férfi,szeretek beszélgetni,vitatkozni sokmindenről.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Tagocska
|
hali
vadasy vagyok kicsit furán (nem helyesen) írok sok fura gondolatom van sőt még néha hibázok is lszi legyetek elnézőek és türelmesek |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 20
![]() |
Rendes gyerek lehetsz
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 6
![]() |
Sziasztok Sanz vagyok!
PTC oldalak felkutatásával foglalkozom! Találtam pár fizető dolgot, ha segítség kell szóljatok ![]() |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Tagocska
![]() |
sziasztok,dunaszerdahely-ről jelentkezem.szeretem a focit,és a bluest,és a kemény rock-ot.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 6
![]() |
Sziasztok!
Nő létemre van rajtam vagy 20 kiló felesleg, és nagyon nehezen tudom leadni, és ha sikerül is, mindig visszaszedem. Ez így megy amióta élek ![]() Szóval ez vagyok én, a fiéta fun ![]() Puszi Anna |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Aktív tag
Összes hozzászólás: 176
![]() |
Nyugi, nemrégen láttam az Elle nevű divatlap(?) elejét, egy igen masszív, nagyon szép arcú nővel. Az újság belsejében is voltak egypáran, és elég csinosak voltak. Lehet, hogy 100 év csontvázkorszak után divatba jön a nőies szépség? Szóval, ne izgulj a kilók miatt. Ha elfogadod olyannak magad, amilyen vagy, az sugározni fog rólad és más is természetesnek fogja venni, hogy te pont ilyen vagy.
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Tagocska
![]() |
Sziasztok!
Ma regisztráltam, mert tetszik a fórum. Magamról annyit, hogy ikreim vannak és imádom őket. |
|
|
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|