![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Duma Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Regisztráció | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Mai hozzászólások | Fórumokat olvasottnak jelöli |
| Buli, szórakozás Ünnepelünk, mulatunk, szórakozunk, evés-ivás... |
|
|
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Aktív tag
Összes hozzászólás: 156
![]() |
Mi a legjobb buli a nyáron? Ti melyik fesztiválra mentek el?
|
|
|
|
| (x) |
|
|
#2 |
|
vég tag
Hely: Londoni Olimpia 2012
Összes hozzászólás: 806
![]() |
Nekem a nyaralás .. ha minden jól megy.. 1 hét balaton.. az jó lenne.. +
EFOTT - SZIN |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 90
![]() |
hát én sziget párti vagyok de idén...nem lesznek olyan nagyon nagy nevek,mint szoktak. Annál inkább a sound-on.
Röyksopp-ot imádom a Kraftwerk az legenda a Moby-ra meg kötelező...szóval Sound ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aktív tag
![]() |
tavaly én is voltam a SZIN-en, tetszett, de nem voltak igazán olyan nagy nevek. viszont tény h nagyon nívós gárdát sikerült most összeválogatni a Soundra. szóval mindenképp ott a helyem, még ha picit soknak is találom a jegy árát. egyszer van egy évben!!! és vonz a Balcsi.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aktív tag
Összes hozzászólás: 126
![]() |
Az idei fesztiválok közül a legjobb. Ez találja el leginkább az ízlésem. Meg a Balcsi az alap. Napközben pancsolás, este buli
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aktív tag
![]() |
egy haverom most küldött át egy indavideót... Soundos. biztos emlékszetek még a "rajta vagyok a VIP listán" srácra.. ő szerepel benne. HATALMAS!! Akkora egy lúzer szegény.. az legnagyobb mikor ráront az anyja..http://www.indavideo.hu/video/Trukkok_Sound_belepoert
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 90
![]() |
Ááááááááh...neee....
ez nem semmi ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 82
![]() |
Idézet:
Kraftwerk(L) ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aktív tag
Összes hozzászólás: 126
![]() |
Jó ez a videó, a TV-ben is adják rövidebb verzióban.
Kíváncsi leszek, hány részeg fogja majd ezt eljátszani a bejáratnál ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aktív tag
![]() |
szerintem az összes idióta ezzel fog próbálkozni!! sőőőt, részegen, simán!!!!!!!
meg ismerjük az ilyen reklámokat, hamar szállóige lesz belőle.. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| buli, nyár |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Balatoni nyár | g-easy | Utazás | 30 | 2010-08-12 14:14 |
| Korhatár nélkül, avagy buli bomlásig | fannusbp15 | Buli, szórakozás | 49 | 2010-07-23 09:41 |
| Hol lesz jó buli mostanában? | LaciHun | Buli, szórakozás | 17 | 2009-06-04 12:57 |