![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Duma Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Regisztráció | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Mai hozzászólások | Fórumokat olvasottnak jelöli |
| Buli, szórakozás Ünnepelünk, mulatunk, szórakozunk, evés-ivás... |
|
|
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#71 |
|
Aktív tag
Összes hozzászólás: 135
![]() |
Annyira nem vészes. 500 körül van egy korsó sör a többit azért tudod ehhez viszonyítani. Remélem nem fogják szénné vizezni :P
|
|
|
|
| (x) |
|
|
#72 |
|
Aktív tag
Összes hozzászólás: 156
![]() |
szívből remélem én is. nincs annál rosszabb mint mikor az ember várja a sörét,h a kellemes nedűvel oltsa a szomját, erre totál víz ízű vmit kap, jóféle sör helyett...:S
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Aktív tag
Összes hozzászólás: 180
![]() |
Igen a vizezett sörnél kevés rosszabb van.
Kicsit OFF: Volt nálam egy német hawerom,leittam sörben,egy németet...hihetetlen Az a durva hogy abszolút nem iszik sört!! Azóta sem értem![]() |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 86
![]() |
hát vizezett sörről hallani sem akarok,nehogymár ezzel elrontsák a színvonalat,gáz lenne...mindenesetre nagyon várom már hogy elkezdődjön a Sound..
![]() |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 95
![]() |
Meg ráadásul másnap még rosszabb is a gyomrom az ilyen löttyöktől.
Igazából attól nem félek hogy vizezett sör lesz soundon, mert 1. heineken neve alatt fut 2. inkább drága lesz a pia mint rossz |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 61
![]() |
sztem is lesznek árak... bár biztos a Heineken lesz a legjobb és a legolcsóbb mivel ő a legnagyobb támogató... vagy pont drága lesz,hogy visszajöjjön a kampány ára
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 51
![]() |
minek kell a sör miatt aggódni?
Szerintem mindenki tudja,hogy a legjobb bulikat a spontán megoldások generálják. Ajj mennyire jók azok mikor váratlanul ér egy hatalmas party ötlete ![]() A sound-on is ez lesz gondolom. Új haverokat kell szerezni ott és akkor bármerre megy az ember az egyik kezében mindig lesz pohár ![]() Holnap derül ki,hogy kik lesznek a szerencsések a bérlet sorsolással kapcsolatban. Nekem már van bérletem...de nem mondok,hogy nem örülnék még1+nak ![]() |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 36
![]() |
Hát őszintén nekem az 500 ft-os sör is jó drága. Nem is beszélve tényleg arról hogy valszeg vizezik rendesen. Mondjuk ez még mindig jobb mint F1-en az 1000ft-s heinekken...
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Aktív tag
Összes hozzászólás: 135
![]() |
ezért kell előtte "bemelegíteni" a haverokkal... és nem árt ha a legjobb haverod anyjáéknak italboltjuk van az utcájukban és nagyker áron jutsz hozzá a piákhoz
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 31
![]() |
Nyári buli bizony!
Pont most kezdenék szervezkedni egy olyan igazi nyári bulit, bár igaz hogy még csak tavasz van , de hát ki bír addig várni, amikor így kivirult a nap is. Szóval egy víz-parti bulira gondoltam... Szerintetek hova érdemes szervezni ilyenkor, így Budapesthez közel? A Balaton még belefér, annál messzebb nem mennék, de az meg annyira nem menős ilyenkor ha jól tudom, az inkább tényleg a nyári szakaszban megy. Véleményeket szívesen várok . |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| buli, nyár |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Balatoni nyár | g-easy | Utazás | 30 | 2010-08-12 14:14 |
| Korhatár nélkül, avagy buli bomlásig | fannusbp15 | Buli, szórakozás | 49 | 2010-07-23 09:41 |
| Hol lesz jó buli mostanában? | LaciHun | Buli, szórakozás | 17 | 2009-06-04 12:57 |