![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Duma Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Regisztráció | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Mai hozzászólások | Fórumokat olvasottnak jelöli |
| Fegyverek Fegyverbarátok, sportlövők, vadászok |
|
|
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#21 |
|
Say Hello To My Little Friend
Összes hozzászólás: 364
![]() |
Örülök, hogy a kalapod megúszta a kalandot!!!
Alma nem volt nálatok? ![]() Az én unokahúgom a barátjával szokott járni íjászkodni, versenyezni is...nem tudom milyen íjat használnak (hagyományos) de a 60 kilójával, nő létére jól teljesít... |
|
|
|
| (x) |
|
|
#22 |
|
Say Hello To My Little Friend
Összes hozzászólás: 24
![]() |
a szomszédomnak van íja és egyszer azzal játszottam
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Tagocska
Hely: Nagykőrös
Összes hozzászólás: 20
![]() |
Helló mindenkinek!
Én már 10 éve íjászkodok hobby-szerűen, és a suli után bele akarok majd vágni a versenyzésbe is, de jelenleg épp a suli miatt nincs időm gyakorlásra. Ha nem is a győzelem miatt, de mindenki aszondja, akit ismerek és jár versenyekre hogy irtó nagy buli! Ha kérdésetek van, vagy csak dumálnátok valakivel csak szóljatok! ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Tagocska
Hely: Nagykőrös
Összes hozzászólás: 20
![]() |
Helló ismét mindenkinek! Nem tudja valaki, hogy lángoló tüzes "masszát" miből lehetne csinálni? Igaz, régóta íjászkodok, de még mindig nem találtam megfelelő "receptet"
A problema mindig ugyan az volt..... lövés után a meggyújtott nyíl mindig elaludt. Van esetleg vkinek vmi őrölt ötlete![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 1
![]() |
Sziasztok,tegez készítéssel foglalkozom,csak bőrből és inkább tradicionális.
4-5 ezer forintos áron,ha valakit érdekel küldők képeket. |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| Íjászat |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|