![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Duma Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Regisztráció | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Mai hozzászólások | Fórumokat olvasottnak jelöli |
| Tech - IT Mobil, PDA, PC, TV, minden, amiben nyomtatott áramkör van, vagy kapcsolódik hozzá. |
|
|
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
vég tag
Hely: Londoni Olimpia 2012
Összes hozzászólás: 809
![]() |
![]() Lassan valóra válik a "jövendölés", miszerint nemsokára nem lesz laptop, telefon, pc. Egy dolog lesz, tábla számítógép. Valamivel kisebb, mint egy monitor, valamivel nagyobb, mint egy okos telefon. Én mindent tud. A MS szerint ekkor már nem lesznek vírusok, nem lesz felhasználói módosítgatás. Csak és közvetlenül a gyártók honlapjáról letölthető (magától letöltődő) szoftverek, frissítések és a felhasználó által igényeit kielégítő alkalmazások.
|
|
| (x) |
|
|
#2 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 7
![]() |
Na ez az írás eléggé hülyeség úgy ahogy van.
1. Én szeretem az mac-et nekem is az van, de az iPad minden csak nem jövő, ez egy nagy iphone, meg az OS is ugyanaz. A képek amik itt vannak még megjelenés előttiek, mert ezeken osx van. 2. Vírusok addig lesznek, amíg az emberek programokat írnak. 3. Attól mentsen meg az ég, hogy MS gyártson mindent PC-re. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
vég tag
Hely: Londoni Olimpia 2012
Összes hozzászólás: 809
![]() |
Ezt nem én mondom.. Ezt jövőkutatók "jósolták" meg.. Nem értem hogy lehet valamire "hülyeséget" mondani.. amiről nem tudhatod, hogy nem úgy lesz.. max, hogy szerinted nem ez lesz..
..szerintem
|
|
|
|
#4 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 53
![]() |
Ez a jövőkutatós jóslás.... Hagyjuk inkább. Mindig a piac fog dönteni!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 3
![]() |
A piacot azt előre ki lehet számítani. Nem változnak az emberek. Ami jól meg van reklámozva azt úgyis megveszik...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 67
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 19
![]() |
kiváncsi vagyok h az iPad-ot mi fogja majd leváltani...
amúgy lenne pár ötletem :P pl. holografikus cuccok... amiknek ugye csak a csíráját látjuk még. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aktív tag
Összes hozzászólás: 126
![]() |
a folytatásra én is kíváncsi leszek, szerintem egy még nagyobb ipad lesz
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 12
![]() |
Linuxban most sincsenek vírusok, és egy helyről - szoftverközpontból lehet letölteni szinte mindent
Már csak egy jó tablet kéne. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 90
![]() |
az a vicc,hogy az apple egy olyan réteget is meg tud mozgatni akiknek semmi szüksége nincs az ő készülékeire plusz annyira nincs is rá pénze de előteremti azt valahogy....ez baromira nem tetszik. Mert erről az az arculat tehet ami körbelengi az alma logót. Pedig tetszenek az apple termékek csak nekem is túlságosan korlátozott. (tudom sok alkalmazás meg minden van hozzájuk..nem is erről beszélek hanem inkább a kompatibilitásról)
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| apple, ipad |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|