![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Duma Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Regisztráció | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Mai hozzászólások | Fórumokat olvasottnak jelöli |
| Tech - IT Mobil, PDA, PC, TV, minden, amiben nyomtatott áramkör van, vagy kapcsolódik hozzá. |
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
vég tag
Hely: Londoni Olimpia 2012
Összes hozzászólás: 743
![]() |
Egészen érdekes, hogy mennyi ilyen oldal van, ahol az szerepel a címben, de valami banner, vagy saját oldal reklám, warez illetve hangulatjel letöltésre nyílik lehetőség.. kicsit utánakerestem a sok kamu oldal között és találtam olyat, ahol tényleg valami kódok vannak. Fogalmam sincs mire lehet ezt használni.. de úgy létszik sokan használják, mert néha le is lövi a szervert a sok keresés. Egy link, ahol a tényleg kódok vannak az oldalon, bár fene tudja, hogy milyen.
Én itt találtam meg.
|
|
| (x) |
|
|
#2 |
|
vég tag
![]() |
Érdekes, most elég ritkán keresik, pedig amikor keresik akkor nagyon. Kíváncsi leszek mikor jön az új hullám.. Remélem pont akkor, amikor az RTL MOST is indul
.
|
|
|
|
#3 |
|
Mentor
|
Fogalmam sincs hogy mire kelhetnek ezek a kódok
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
vég tag
![]() |
Nekem se.. tuti hogy nem valami előfizetés nélküli, de átprogramozható beltérivel/kártyával rendelkező, szabadon fogható minden csatornás megoldáshoz..
hanem, szerintem ennek a segítségével lehet beállítani a csatornákat a tv-n.. lehet, hogy az m1 kódja..
|
|
|
|
#5 |
|
Mentor
|
Nem értek annyira hozzá...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 1
![]() |
Sziasztok.
Ha valaki tudja a film+2 és/vagy a sorozat+ frekvenciáját akk pls írjon. diablo13@indamail.hu |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Tagocska
![]() |
szeretnék ehhez az oldalhoz egy pár szót fűzni magamat is beleértve vagyunk egy jó páran akik a digí tv-t nem a hagyományos fizetös modszerel nézzük hanem kodokkal mikor kodváltás van akkor nagy a baj mert mindenki keresi a kodokat ilyenkor nagy az ilyen oldalak forgalma de hála a digínek jelenleg nincs váltás
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Tagocska
![]() |
Sziasztok
és állitolag van már N3 megfejtés is Igaz én nem láttam ,mert csak 100 hozzászolás után láthato a forumon. Akit érdekel regizzen be . nicky-gyurci.us a cim |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Tagocska
![]() |
sziasztok valaki tudja a digi uj kodjat
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Tagocska
![]() |
Üdvözletem!
Érdeklődi szeretnék erről a témáról egy kicsit, hogy hogyan is lehet ezt megvalósítani. Elég hozzá egy sima beltéri, vagy kártya is kell bele. Valaki el tudná ezt nekem magyarázni részletesen! Előre is köszönöm! |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| digi, key, kódok |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|