![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Duma Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Regisztráció | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Mai hozzászólások | Fórumokat olvasottnak jelöli |
| Kamion - Busz - Vonat Iszonyatos tömegek, fanatikusoknak. |
|
|
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#11 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 1
![]() |
Szajoli vonatbaleset.
Én sajnos elég közelről érintve vagyok, mert az unokatestvérem az egyik áldozat és a három éves (aakor három éves)) kislánya az egyik sérült, azóta is lelkileg sérült, árván maradott gyermek. Iszonyatos volt. Az eltelt 15 év sem tudta enyhíteni a fájdalmunkat. |
|
|
|
| (x) |
|
|
#12 |
|
Mentor
|
Részvétem...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 1
![]() |
Sziasztok,
A páromat szeretném meglepni a szülinapján vlmi olyan ajándékkal aminek örülne egy vonatmániás. Tudnátok nekem vlmi jó ötletet adni?Mozdonyvezetés stb:P köszi előre is ![]() |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| vonatok |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|