![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Duma Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Regisztráció | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Mai hozzászólások | Fórumokat olvasottnak jelöli |
| Szerelmi trükkök Szex, szerelem, gyengédség tabuk nélkül |
|
|
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 23
![]() |
Itt lehet egymásnak tippeket adni, vigasztalni...
![]() |
|
|
|
| (x) |
|
|
#2 |
|
Say Hello To My Little Friend
Összes hozzászólás: 5
![]() |
Úgyhogy szakítasz vele... sosem bocsátanám meg a barátnőmnek!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Tag
Hely: Som
Összes hozzászólás: 63
![]() |
Igaza van az előttem szólónak. El kell felejteni, mert valószínűleg nem szeret az illető, ha ilyet tesz. Velem már csináltak ilyet és megbocsátottam neki. Életem legnagyobb hibája volt.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 10
![]() |
Egyet ertek veletek,velemenyem szerint ha egyszer megtette akkor megfogja tenni maskor is.Egyeduli megoldas a szakitas,barmennyire fajdalamas is legyen.Kell tisztejuk magunkat,aval hogy megbocsajtunk parunknak gunyt uzunk magunkbol,ha egyszer megcsalt akkor nem erdemel meg minket.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 11
![]() |
"Tévedni emberi dolog, megbocsátani Isteni", de persze én sem a világhíres megbocsájtásaimról vagyok híres...
Aki egyszer megteszi, az máskor is tuti megfogja abban nem értek egyet. Tény, hogy az egyik legnagyobb csalódás az ember életében, ha megcsalja a szerelme, de ki lehet heverni. Az idő a legjobb orvosság, meg meg kell próbálni gyorsan helyrehozni az önbizalmat, mert az olyankor többnyire elhagyja az embert. Ezt felépíteni újra, pl. jók a barátok, vagy egy új kapcsolat (amibe nem belemenekülünk kényszerből!) Mondjuk könnyű beszélni ilyen helyzetben amikor nem vagyunk benne. Ilyet csak az ellenségeimnek kívánok, ja meg persze egy nagy púpot a hátukra még mellé ![]() Utoljára módosítva: lauda által : 2009-09-01 00:07. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Láthatatlan tag
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 211
![]() |
Valahol egyetértek, de én is bocsájtottam már meg és nem egy gyönyörű emléket ennek köszönhetek. Nehéz, de ha szeretsz valakit, akkor meglehet bocsájtani. Fiatalság bolondság.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
vég tag
Hely: Londoni Olimpia 2012
Összes hozzászólás: 806
![]() |
Viszont, ha megbocsájtasz.. akkor soha többet ne vágd a fejéhez.. szerintem az a legnehezebb, hogy utána bármilyen kis vita elmérgesedik, mert előkerül, hogy "bezzeg te..."
na meg.. kérdés, hogy akkor nem lesz majd az, hogy "egyszer megbocsájtott, újra meg fog".. tudja, hogy most eltört a bizalom és azt nehéz visszaállítani..
|
|
|
|
#8 |
|
Tagocska
Hely: az igéret földje...
Összes hozzászólás: 12
![]() |
szó volt itt a szakításról, a középutas megbocsátásról, de a másik végletről még nem. Csald meg te is ... de végül is akkor meg értelmét veszti, hogy együtt legyetek.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 11
![]() |
Azzal ha visszaadod nem tudom enyhül-e a fájdalom. Ha olyan "igaz szerelemről" volt szó akkor szerintem nem nagyon segíthet, ha pedig nem akkor mindegy hogy megcsalod, vagy a kocsmába enyhíted az a kis fájdalmat.
Egyébként a viszont megbántás ellen nem vagyok, csak nem biztos hogy ez a legjobb megoldás, értékét veszti azzal, hogy gondolja (tudja) ez csak bosszú volt. Ki kell várni a legmegfelelőbb alkalmat és akkor megbántani amikor már nem számít rá Hallottam erre egy példát . Férj megcsalta az asszonyt. Az asszony nagyon megbántódott, de nem csinált semmit különösebben. Rá 1-2 hónapig kinyalta a férje sejhaját, minden nap töcsk és miegymás.... Majd egyszer csak egy szép napon, mondta : "na látod, ezt bas.tad el magadtól azzal, hogy megcsaltál", majd fogta magát és elhagyta. Szerintem ez ötletes és hatékony is lehetett. Utoljára módosítva: lauda által : 2009-09-10 16:03. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Tagocska
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 29
![]() |
Ez komoly sztori volt Lauda, teljesen jó megoldás
Igaz, nem lehet könnyű sem, de nem is a legelegánsabb megoldás.A megcsalásnak oka van. Annyi kísértés éri az embert nap mint nap, mégse csaljuk meg a párunkat. Miért? Mert minden flottul megy. Inkább az okát kell megvizsgálni miért csalt meg és szerintem működhet a megbocsátás, amennyiben az okon változtatni lehet. Mi a megcsalás egyáltalán? Egyesek szerint a gondolati megcsalás is megcsalás. Vagy a névtelenség mögé bújva csetszexelni mással. Vagy csak a fizikai megcsalás megcsalás? Ez tényleg azon múlik, kinek mint jelent a megcsalás, meg a másik. |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| hogyan, megcsaltak, túlélni |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Miből lehet pénzem! | Tündérlány | Bemutatkozás | 2 | 2009-11-25 17:35 |
| Hogyan tölts el egy napot a barátokkal | kicsilány | Általános beszélgetés | 2 | 2009-08-07 13:49 |
| ki mit? mivel? és hogyan főz ma? | piciruci | Általános beszélgetés | 90 | 2009-07-31 13:43 |
| Nick kérvény...ha lehet. | speci | Fórum tippek | 2 | 2008-07-28 15:18 |