Duma Fórum  

Nagy szeretettel üdvözöl a Duma Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival.

Figyelem! Ha csak azért jöttél, hogy a saját weboldalad reklámozd, ne fáradj! Aktívan moderált, spam mentes fórum.

Vissza   Duma Fórum > (nem csak) Női cukrászda > Szerelmi trükkök
Regisztráció Súgó Taglista Naptár Keresés Mai hozzászólások Fórumokat olvasottnak jelöli

Szerelmi trükkök Szex, szerelem, gyengédség tabuk nélkül

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2009-07-31, 00:26   #1
chhaya
Tagocska

chhaya logója

Összes hozzászólás: 23
chhaya elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás Megcsaltak... hogyan lehet túlélni?

Itt lehet egymásnak tippeket adni, vigasztalni...
chhaya nem elérhető   Válaszol idézettel
(x)
Régi 2009-08-17, 21:26   #2
ejatek
Say Hello To My Little Friend

ejatek logója

Összes hozzászólás: 5
ejatek elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás re: Megcsaltak... hogyan lehet túlélni?

Úgyhogy szakítasz vele... sosem bocsátanám meg a barátnőmnek!
ejatek nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-08-18, 14:45   #3
Bodza
Tag

Bodza logója

Hely: Som
Összes hozzászólás: 63
Bodza elindult a közkedveltség útján

Igaza van az előttem szólónak. El kell felejteni, mert valószínűleg nem szeret az illető, ha ilyet tesz. Velem már csináltak ilyet és megbocsátottam neki. Életem legnagyobb hibája volt.
Bodza nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-08-19, 11:28   #4
solya
Tagocska

solya logója

Összes hozzászólás: 10
solya elindult a közkedveltség útján

Egyet ertek veletek,velemenyem szerint ha egyszer megtette akkor megfogja tenni maskor is.Egyeduli megoldas a szakitas,barmennyire fajdalamas is legyen.Kell tisztejuk magunkat,aval hogy megbocsajtunk parunknak gunyt uzunk magunkbol,ha egyszer megcsalt akkor nem erdemel meg minket.
solya nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-09-01, 00:03   #5
lauda
Tagocska

lauda logója

Összes hozzászólás: 11
lauda elindult a közkedveltség útján

"Tévedni emberi dolog, megbocsátani Isteni", de persze én sem a világhíres megbocsájtásaimról vagyok híres...

Aki egyszer megteszi, az máskor is tuti megfogja abban nem értek egyet. Tény, hogy az egyik legnagyobb csalódás az ember életében, ha megcsalja a szerelme, de ki lehet heverni. Az idő a legjobb orvosság, meg meg kell próbálni gyorsan helyrehozni az önbizalmat, mert az olyankor többnyire elhagyja az embert. Ezt felépíteni újra, pl. jók a barátok, vagy egy új kapcsolat (amibe nem belemenekülünk kényszerből!)

Mondjuk könnyű beszélni ilyen helyzetben amikor nem vagyunk benne. Ilyet csak az ellenségeimnek kívánok, ja meg persze egy nagy púpot a hátukra még mellé

Utoljára módosítva: lauda által : 2009-09-01 00:07.
lauda nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-09-01, 11:28   #6
bubu001
Láthatatlan tag

bubu001 logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 211
bubu001 hamarosan közkedvelt lesz

Valahol egyetértek, de én is bocsájtottam már meg és nem egy gyönyörű emléket ennek köszönhetek. Nehéz, de ha szeretsz valakit, akkor meglehet bocsájtani. Fiatalság bolondság.
bubu001 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-09-01, 12:03   #7
g-easy
vég tag

g-easy logója

Hely: Londoni Olimpia 2012
Összes hozzászólás: 806
g-easy hamarosan közkedvelt lesz

Viszont, ha megbocsájtasz.. akkor soha többet ne vágd a fejéhez.. szerintem az a legnehezebb, hogy utána bármilyen kis vita elmérgesedik, mert előkerül, hogy "bezzeg te..."

na meg.. kérdés, hogy akkor nem lesz majd az, hogy "egyszer megbocsájtott, újra meg fog".. tudja, hogy most eltört a bizalom és azt nehéz visszaállítani..
Régi 2009-09-04, 07:29   #8
Nero
Tagocska

Nero logója

Hely: az igéret földje...
Összes hozzászólás: 12
Nero elindult a közkedveltség útján

szó volt itt a szakításról, a középutas megbocsátásról, de a másik végletről még nem. Csald meg te is ... de végül is akkor meg értelmét veszti, hogy együtt legyetek.
Nero nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-09-10, 16:00   #9
lauda
Tagocska

lauda logója

Összes hozzászólás: 11
lauda elindult a közkedveltség útján

Azzal ha visszaadod nem tudom enyhül-e a fájdalom. Ha olyan "igaz szerelemről" volt szó akkor szerintem nem nagyon segíthet, ha pedig nem akkor mindegy hogy megcsalod, vagy a kocsmába enyhíted az a kis fájdalmat.

Egyébként a viszont megbántás ellen nem vagyok, csak nem biztos hogy ez a legjobb megoldás, értékét veszti azzal, hogy gondolja (tudja) ez csak bosszú volt. Ki kell várni a legmegfelelőbb alkalmat és akkor megbántani amikor már nem számít rá

Hallottam erre egy példát . Férj megcsalta az asszonyt. Az asszony nagyon megbántódott, de nem csinált semmit különösebben. Rá 1-2 hónapig kinyalta a férje sejhaját, minden nap töcsk és miegymás.... Majd egyszer csak egy szép napon, mondta : "na látod, ezt bas.tad el magadtól azzal, hogy megcsaltál", majd fogta magát és elhagyta. Szerintem ez ötletes és hatékony is lehetett.

Utoljára módosítva: lauda által : 2009-09-10 16:03.
lauda nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-09-20, 16:25   #10
LunaTic
Tagocska

LunaTic logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 29
LunaTic hamarosan közkedvelt lesz

Ez komoly sztori volt Lauda, teljesen jó megoldás Igaz, nem lehet könnyű sem, de nem is a legelegánsabb megoldás.
A megcsalásnak oka van. Annyi kísértés éri az embert nap mint nap, mégse csaljuk meg a párunkat. Miért? Mert minden flottul megy.
Inkább az okát kell megvizsgálni miért csalt meg és szerintem működhet a megbocsátás, amennyiben az okon változtatni lehet.

Mi a megcsalás egyáltalán? Egyesek szerint a gondolati megcsalás is megcsalás. Vagy a névtelenség mögé bújva csetszexelni mással. Vagy csak a fizikai megcsalás megcsalás?
Ez tényleg azon múlik, kinek mint jelent a megcsalás, meg a másik.
LunaTic nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
hogyan, megcsaltak, túlélni

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Miből lehet pénzem! Tündérlány Bemutatkozás 2 2009-11-25 17:35
Hogyan tölts el egy napot a barátokkal kicsilány Általános beszélgetés 2 2009-08-07 13:49
ki mit? mivel? és hogyan főz ma? piciruci Általános beszélgetés 90 2009-07-31 13:43
Nick kérvény...ha lehet. speci Fórum tippek 2 2008-07-28 15:18

A pontos idő 03:36 , a GMT +2 időzóna szerint.