![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Duma Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Regisztráció | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Mai hozzászólások | Fórumokat olvasottnak jelöli |
| Sport Foci, horgászat, a lényeg a sör |
|
|
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#41 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 4
![]() |
Kíváncsi vagyok a bl-ben gólonként mennyi pénz jár és kinek. Ez az egymillió forint elég jelképes összegnek tartom. Megkeleltt volna toldani egy nullával. Annak már lenne értelme.
|
|
|
|
| (x) |
|
|
#42 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 13
![]() |
Hát azt nem tudom hogy a játékosok mennyit kapnak csak hogy a döntetlen 400 a győzelem 800 ezer eurot ha jól tudom ha nem akkor javítsatok ki.
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 104
![]() |
Sziasztok. Mostanában olvastam egy könyvet, ami a fiatal focisták külföldre jutását segítheti! Ha valaki gondolkodik azon, hogy a fiát elküldje focizni, az mindenképp olvassa el először!
http://www.kulfoldremennifocizni.eu |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Tagocska
Összes hozzászólás: 4
![]() |
Nem tűnik rossznak... Lehet megajándékozom vele a fiamat. A focit szereti, és legalább nem butítják le a mai divatkönyvek...
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 67
![]() |
VB-ről mi a véleményetek? Ma olvastam hogy már elkészültek a stadionok és már csak kisebb munkálatok vannak hátra. Biztos hogy izgalmas lesz ez a VB,jó meccsek lesznek. Én a németeknek drukkolok,bár az angoloknak is de Beckham-nélkül nem hiszem h olyan jók lesznek.
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 99
![]() |
a VB nagyon nagy király...nagyon várom, hogy legyen már itt az a fránya június..
amúgy én is úgy hallottam, hogy kész lettek a cuccok, mármint a stadionok ![]() és hogy horror drágába kerültek ![]() |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Tag
![]() |
Idézet:
Zsebből kifizetem. Amúgy komolyra fordítva a szót: A jegy árak az egekben vannak...több ezer euró... |
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 66
![]() |
több ezer euró szerintem nem egy élmény nyújtása meccsenként..hanem egész egyszerű rablás!
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Tag
![]() |
Ez így van. Gondolom itt hozzák vissza a stadionok árát. Amúgy sajnos ilyen az élet...
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 61
![]() |
Hát ez csak a gazdagok kiváltsága. A foci vb élő megtekintése nem az én sportom!
![]() Gondoljatok bele mi pénz ez... egy 90 ezres stadiont ilyen jegyárak mellett megtölteni. |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| foci |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|