belső béke

A belső béke megtalálása elvonulások révén

A mai rohanó, stresszes világban szinte gondolkodni sincs idő.

belső béke
Belső béke

A legtöbbször csak robotok módjára, rutinszerűen cselekedünk és egyáltalán nem figyelünk befelé vagy arra, hogy mi lenne jó nekünk. Pedig a belső béke rendkívül fontos lenne a kiegyensúlyozott, boldog és egészséges élethez.

Az úgynevezett elvonulásokon ezen belső béke, illetve a test-lélek-szellem harmóniája felé indulhatunk el, alkalmat találva arra, hogy alaposan átgondoljunk olyan kérdéseket, döntéseket, amelyekre egyszerűen nem jut másként időnk.

Ezekre csoportosan, egyénileg és a családdal is lehet jelentkezni, attól függően, hogy milyen célt szeretnénk elérni. Ha egyénileg szeretnénk valamilyen problémára megoldást találni, akkor személyre szabott foglalkozásokon is részt vehetünk.

Ha pedig a családi vagy munkahelyi kapcsolataink terén szeretnénk elérni a belső béke állapotát, akkor értelemszerűen a csoportos elvonulásokat érdemes választani. Ugyanakkor ajánlott a szakértők véleményét is kikérni, mielőtt döntünk, mert ők már egy rövid beszélgetés után is tudni fogják, hogy mire lenne szükségünk.