A Gepida kerékpár magyar termék

Gepida kerékpár

A bicikli egy viszonylag egyszerű eszközként indult, amikor feltalálták. Mindössze két kerékből és egy vázból állt, ami összetartja, valamint a kormányból, ami irányítja. A mai Gepida kerékpár sem sokkal bonyolultabb ennél, hiszen ma is ugyanazok a fő alkotóelemei a járműnek, viszont minden továbbfejlesztett változatban, a lehető leghatékonyabb kivitelben.

Könnyűfém váz alkotja, de mégis erős, hogy az útviszonyokhoz megfelelően alkalmazkodjon. A nyereg kialakítása stílusonként változó, és mindenki a saját igényeinek megfelelően választhat. A Gepida kerékpár bizonyíték arra, hogy egy magyar termék is lehet világklasszis.

Gyermekeknek való pedál nélküli bringától a felnőtteknek való városi, országúti és túra, női és férfi változatokig minden megtalálható a kínálatban, kiváló minőségben. A Gepida kerékpárnak is, mint minden kétkerekű járgánynak a nagyszerűsége a már említett egyszerűségében rejlik. Abban, hogy mindenki a saját stílusának, igényeinek megfelelően akár alkatrészenként is felépíthet egy biciklit, ahogy neki a leginkább tetszik.