Az elragadó szépségű gyöngy ékszerek

Gyöngy ékszerek

Bármennyire is tagadnánk, minden ember vágyakozik a különlegességek után, hogy ezzel kifejezze egyediségét. A nők rendkívül nagy hangsúlyt fektetnek a megjelenésükre, amivel kiemelik a szépségüket és sugallják igényességüket. A csáberejüket sikeresen fel tudják dobni a gyöngy ékszerek különböző darabjaival, amelyek minden alkalommal elegánsan mutatnak a viselőn. Arról nem is beszélve, hogy ajándékozáskor is nagyszerű ötlet, hiszen a női szív mindig megdobban az értékes ékszerek láttán.

Amennyiben valódi egyedi gyöngy ékszerekre vágyik, legyen az nyaklánc, fülbevaló vagy karkötő, biztos megtalálja a személyiségéhez illőt, hiszen számos színben kaphatóak. Bizony, nemcsak fehér, de zöld, rózsaszín, aranysárga, kék és még fekete gyöngysort is vásárolhat. A gyöngy ékszerek legtöbbje zárakkal vannak ellátva, amelyek természetesen aranyból, ezüstből készültek.

Rengeteg gyönyörű darab vár Önre, édes vagy sósvízi valódi gyöngyszemek, eltérő hosszúságban és formákban. A White&Black gyöngy ékszerek között találhat szabálytalan formájúakat is, kiváló minőségben. Biztos lehet benne, hogy kedvese mindig szívesen fogja viselni és nagy becsben tartja majd az értékes kiegészítőt. Azonban, ha valami rendkívül egyedülálló darabbal szeretne meglepetést okozni a kedvesének, a tanzanit ékszer az, ami mindenkit lenyűgöz már az első pillanatban.

Különlegessége a drágakő színében rejlik, ugyanis bármennyire is hihetetlen, több árnyalatban képes pompázni. Attól függ, hogy milyen szögben esik rá a fény, vagyis az ékszer tűnhet zafírkéknek, bordónak és lilának is. Ezek a színek akkor is előbukkannak, amikor forgatja a kristályt. Mégis melyik nő tudna egy ilyen ajándékra nemet mondani? A tanzanit ékszer garantált örömet okoz, legyen az szülinapi vagy a házassági évfordulóra vásárolt ajándék. Minél mélyebb a kő színe, annál értékesebb az ékszer. Talán fehéraranyba foglalva mutat a legszebben, ugyanis így az egyedi színe kerül előtérbe. A tanzanit ékszerből készítenek fülbevalókat, gyűrűket és medálokat is. Gyémánttal kombinálva pedig pompásan kiemelik egymást.