bio dezodor

Bio dezodor a kockázatmentes izzadásgátlásért

bio dezodor
Bio dezodor

Egyre többen fordítanak kiemelt figyelmet arra, hogy milyen kozmetikumokat használnak. Ugyanakkor az izzadásgátlás témája gyakran feledésbe merül, holott az erre használatos készítmények szintén érintkeznek a bőrrel, így az egészségre is hatással lehetnek. Amennyiben Ön is próbál természetes alternatívákat használni a bőrápoláshoz, tisztálkodáshoz, akkor a bio dezodor se maradjon ki a megújult készletéből!

Bár az izzadásgátlót nem kimondottan azért használja, hogy ápolja a bőrét, azért még egyáltalán nem mindegy, hogy milyen anyagokat tartalmaz. A pórusokon keresztül ugyanúgy bejuthatnak itt is a kockázatosabb összetevők, mint az arcon vagy a test többi részén és közvetlenül szőrtelenítés után, még inkább heves reakciókat válthatnak ki, mint egyébként.

Tehát érdemes odafigyelni, hogy mit vesz meg erre a célra, mert komolyabb problémát is okozhatnak az alumínium sókat tartalmazó dezodorok. Ugyanakkor, ha a tanúsított bio dezodor mellett dönt, akkor nem kell tartania a legtöbb vegyi termékben megtalálható alumíniumsóktól sem. Az izzadást mérséklő bio dezodorálók igen közkedveltté váltak, nem csak a hölgyek körében!