lézeres szemműtét

Budapesten is népszerű eljárás a lézeres szemműtét

A lézeres szemműtét visszaadhatja a páciensek éleslátását, ezért egyre többen döntenek úgy, hogy alávetik magukat a beavatkozásnak. Ennek egyetlen feltétele, hogy a beteg alkalmas legyen az operációra, tehát szükség van egy alkalmassági tesztre. Dr. Szabó Antal weboldalán erről bővebben is olvashatsz. Érdemes a lézeres szemműtét mellett döntened, ha szeretnéd elfelejteni a szemüveg vagy a kontaktlencse viselésével járó kellemetlenségeket. A beavatkozáson átesett páciensek 98%-a nyilatkozott úgy, hogy már sokkal hamarabb meg kellett volna csináltatnia ezt.

Nyilvánvalóan így van ez, hiszen a lézeres szemműtét hosszú távú megoldás, orvosi garanciával, biztonságosan, modern technológiával végzik a szemész szakorvosok. A beavatkozást követően azonnali látásjavulásra és gyors regenerációra számíthatunk. A lézeres szemműtét nem jár fájdalommal, sem altatással, ez az eljárás alig néhány percig tart. Az ára is megtérül pár év alatt.

Dr. Szabó Antal a Budai Szemészeti Központban végzi ezeket a látásjavító műtéteket. Itt a Magyarországon elérhető legmodernebb Schwind Amaris 1050RS excimer lézerrel végzik a lézeres dioptria korrekciókat. A legmodernebb, kétlézeres FEMTO kezelés során a lebeny készítését a csúcstechnológiás, alacsony energiával működő svájci Ziemer FEMTO LDV Z8 lézer folytatja le. Ezen kívül választható a LASIK, aZero-Touch és a PRK lézeres szemműtét is. Tulajdonképpen mindegyik eljárás nagyszerű eredményt hoz, az eltérés mindössze a gyógyulási idő hosszában rejlik.

A központban minden páciens azt a kezelést választhatja, amelyik a legjobban megfelel a szeme anatómiájának, illetve az anyagi igényeinek. A drszaboantal.hu weboldalon minden tudnivalót megtalálsz erről a beavatkozásról. A lézeres szemműtét után pozitív irányban változik meg a páciens élete. Sokan jobban látnak a beavatkozás után, mint előtte láttak szemüveggel vagy kontaktlencsével. Ha minél előbb szeretnéd elfelejteni az operációt, akkor célszerű a FEMTO vagy a LASIK mellett határoznod, mert ezeknél már másnap vezethetsz és visszatérhetsz a munkába.