Bulldog harapás? Kapafog? A megoldás a fogszabályozás.

Fogszabályozás a Clinidentnél
Fogszabályozás a Clinidentnél

Ma rengeteg kisgyermek átesik a fogszabályzáson, ezért később csodaszép lesz a mosolyuk. Igen ám, de mi van azokkal a felnőttekkel, akik még abban a korban nőttek fel, amikor nem volt ennyire modern az orvostudomány? Természetesen az ő esetükben is a legkézenfekvőbb megoldás a fogszabályozás. A fogorvosok ma már tudnak olyan módszereket ajánlani, amelyekkel diszkréten tehetők mutatósabbá a fogak.

Például nagy népszerűségnek örvend az éjszakai fogszabályzó, ezért a páciensek érdeklődhetnek a szakembereknél erről a lehetőségről is. Persze olyanok is akadnak, akiket egyáltalán nem rettent vissza a szerkezet állandó viselése. Ilyenkor a legkézenfekvőbb megoldás a fogszabályozás. Sajnos, nem lehet előre megmondani, hogy ez mennyi ideig fog tartani, hiszen egy teljesen egyedi folyamatról beszélhetünk. Néha elegendő csupán pár hónapnyi használat, de vannak, akik éveken keresztül viselik a szájukban a szerkezetet. A készíttetést mindenképpen profi csapatra kell bízni, hiszen már pár milliméternyi eltérés is komoly különbséget okozhat.

A Clinident csapata szívesen áll a páciensek rendelkezésére a fogszabályozás esetében is, tehát fel lehet keresni a 13. kerületben található rendelőt. Az árak megtekinthetőek a honlapon, ezért ezzel kapcsolatosan senkit nem fog meglepetés érni. Mivel a fogszabályozás egy komplex folyamat, ezért lehetőleg minél hamarabb érdemes időpontot kérni. A szakorvosok rövid időn belül fogadják azokat a betegeket, akik arról érdeklődnek, hogyan tehetnék szebbé a mosolyukat.

Ilyenkor a legkézenfekvőbb megoldás a fogszabályozás. Természetesen, más típusú problémákkal is el lehet látogatni a rendelőbe, hiszen a szakemberek tudnak segíteni az implantátumok elkészítésében, a korona felhelyezésében, a fogtömésben, a gyökérkezelésben és a fogkő eltávolításában is. A Clinident esetében egy egész orvos-csapat áll a betegek rendelkezésére, tehát a gyógyulás egyszerűbb lehet az itteni specialisták segítségével. A legkézenfekvőbb megoldás a fogszabályozás lesz, ha a fogak állapota ezt kívánja meg.