neves futóbicikli

Egyedi neves futóbicikli a kicsiknek

A kisgyermekek életében igazi fordulópont, amikor megkapják az első két- vagy háromkerekű járgányukat. Éppen ezért is fontos, hogy a szülők körültekintően járjanak el és csak a megfelelő paraméterek megléte után vásárolják meg. Számos fontos szempont mellett, az egyedi neves futóbicikli megvásárlása a gyerekeknek varázslatos meglepetés lehet.

Az a tudat a kicsiknek, hogy van egy saját névre szóló tulajdonunk, amihez hasonló senki másnak nincs, elképesztő élmény. Ezt erősíti az is, hogy a magnéziumváz hihetetlenül könnyű, így könnyen mozgatható, emelhető, szülői segítség nélkül is. A neves futóbicikli színei tökéletes összhangban vannak.

A matrica minden esetben remekül harmonizál a váz, illetve a villák színeivel. Rendeléskor természetesen becenév is megadható a teljes keresztnév helyett. A neves futóbicikli a szülőknek is nagy segítség lehet, ha egy nagyobb baráti összejövetel után gyorsan meg kellene találni a gyerek saját járgányát. Egyszerre divatos, vagány és még rendkívül hasznos is a matrica.