füstölt paprika

Füstölt paprika, az igazán magyar íz

füstölt paprika
Füstölt paprika

Hagyományos magyar ételeink bővelkednek az őrölt piros paprikában, és valljuk be, egészséges életmód ide vagy oda, a füstölt jellegű ételeket is nagyon szeretjük. Most itt van a darált füstölt paprika, amelyik kellemes ízzel és magas festékanyag-tartalommal rendelkezik, azonban hozzáadott aromát nem tartalmaz.

Főleg olyan ételekhez ajánlott használni, amelyekben a paprika és a füstölt ízvilág alapvetően is megtalálható, például a töltött káposzta, a gulyás vagy a bableves, hogy csak néhányat említsünk. A bulkshop.hu webáruházban megvásárolható őrölt füstölt paprika bükkfával van füstölve, és teljes mértékben magyar alapanyagokból készült.

Ez az őrlemény a konyhában előállított pörkölteknek, sült húsoknak a szabadban, bográcsban főzött vagy grillezett ételeknek az ízvilágát kölcsönzi. Ugyanakkor pácokba, tükörtojásra, rántottára, fűszeres krumplira, fasírtokba vagy padlizsánkrémbe is kiváló. Rendelje meg a webshopból Ön is, és készítsen igazán magyaros ételeket a használatával a családjának!