Budai Szemészeti Központot lézeres szemműtét

Hogyan zajlik egy lézeres szemműtét a Budai Szemészeti Központnál?

Meglehetősen nehéz a szemüvegviselés, ha pedig cserélgetni kell ezeket, például olvasáshoz, akkor még kellemetlenebb. Nem véletlen, hogy egyre többen szeretnének megszabadulni a szemüvegtől, kontaktlencsétől, amire keresik is a megoldást. Sokan keresték már fel a Budai Szemészeti Központot lézeres szemműtét miatt (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.). Ha a döntés megszületett, tehát elhatározta valaki, hogy megszabadul a szemüvegtől, időpontot kell kérnie egy előzetes, preoperatív alkalmassági vizsgálatra a budaiszemeszet.hu weboldalon keresztül.

Ennek során tájékozódhat a szakorvostól a beavatkozás részleteiről. Megtudhatja, hogy melyik lézeres látásjavító kezelés javasolt a szemének adottságaihoz és azt is közli vele a szakember, hogy milyen eredményt várhat az operációtól. Az oldalon tájékozódni lehet a lézeres szemműtét feltételeiről is, valamint az alkalmassági vizsgálatról. Hogyha alkalmasnak bizonyul a páciens a beavatkozásra, akkor készülhet a műtétre.

A Magyarországon elérhető lézerkezelések minden típusa megtalálható a Budai Szemészeti Központban. Ezek a világszínvonalú 2 lézeres Z FEMTO 7D, a megbízható OptiLASIK 7D és az érintésmentes Zero-Touch 7D kezelés. Ezek a műtétek jól csoportosíthatóak és objektíven összehasonlíthatóak a honlapon. Ha tájékozódunk, akkor nem veszünk el a rengeteg kifejezésben, márkanévben, elnevezésben. Ahhoz, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyék a pácienseknek a lézeres szemműtét napját, a Budai Szemészeti Központ munkatársai mindent megtesznek.

A legfontosabb tudnivaló a lézeres szemműtét menetéről az, hogy teljesen fájdalom nélkül zajlik, a műtött személy a saját lábán távozhat a szemészeti központból és még a szemét sem kötik le, hiszen a beavatkozást követően azonnal jól fog látni. Természetesen be kell tartania az orvos utasításait, mert nagyon fontos a zökkenőmentes regeneráció. A weboldalon azt is megtudhatjuk, hogy mikor lehet elkezdeni sportolni, fürödni, úszni a beavatkozás után, illetve mikortól mekkora fizikai terhelésnek tehetjük ki magunkat.