horgoló fonal

Horgoló fonal egyedülálló kivitelben

A horgolt termékekről sokaknak még mindig a nagymama terítői jutnak az eszébe. A csodaszép emlékeket ébresztő remekművek mellett, azonban a horgolás technikájával megannyi gyönyörű dolgot készíthetünk. A horgoló fonal talán ennek köszönhetően egyre keresettebb terméke a kézimunka kellékeket forgalmazó boltoknak.

A horgolás csodálatos tevékenység, hiszen a kreatív foglalkozás alatt az embernek lehetősége van ellazulni, kicsit relaxálni. A jó minőségű fonalaknak és a szép mintáknak köszönhetően pedig valóságos csodákat lehet alkotni egy horgoló fonal és tű segítségével. A nordfonal.hu webáruházban a világ számos részéből összegyűjtött különleges fonalak állnak a vásárlók rendelkezésére.

A megrendelők itt válogathatnak szín, szálösszetétel és fonalvastagság szerint egyaránt. A horgoló fonal választék roppant gazdag, amiben természetes gyapjú, pamut, merinó, alpaka, moher és selyemkeverék fonalak egyaránt vannak. Ha pedig kiegészítőkre lenne szükség, itt azokat is be lehet szerezni remek minőségben, jó árban.