Kifogástalan opció az inverteres klíma fűtés

Inverteres klíma fűtés

Az elképesztő fejlesztéseknek hála, napjainkban már nemcsak hűtésre, de fűtésre is alkalmazhatóak a valóban korszerű légkondik. Az inverteres klíma fűtés igazán profi technológia azoknak, akik el szeretnének szakadni a gázzal, fával vagy épp szénnel való fűtéstől. Az inverteres módszernek számtalan előnye van, a jó fogyasztási mutatókon kívül.

Az inverteres klíma fűtés egyszerre hatékony és energiatakarékos is. Sokan azt gondolják, hogy ez csak tavasszal és az ősz elején állja meg a helyét. Az igazság azonban, hogy ez nemcsak az átmeneti periódusban bizonyul jónak, hanem télen is megbízható marad. Az inverteres klíma fűtés magas teljesítménye vitathatatlan, így a gázos, radiátoros rendszerrel szemben, néhány perc alatt fel tudja fűteni a helyiséget.

Sőt, ami sokakat meglep, ez még -20 fokos hidegben is megfelelő hatásfokkal üzemel. Az inverteres klíma fűtés nem fogyaszt sokat, ezért a tulajdonosoknak nem kell tartani az elektromos árammal való fűtéstől. A hónap végén kapott számla tehát nem okoz majd gondot.