Kihúzható, ovális étkezőasztal

Ovális étkezőasztal
Ovális étkezőasztal

Aki elég tágas lakással rendelkezik, az megengedheti magának, hogy a bútorok inkább esztétikusak vagy különlegesek és nem mindenekelőtt praktikusak legyenek. De a legtöbb embernek erre nincs lehetősége, hiszen a lakása nem túl nagy, tehát az esztétika mellett, a praktikusság is nagyon fontos szempont.

Ez az étkezőasztal esetében szintén így van, hiszen ez a monumentális bútordarab, a funkcionalitása mellett, mindenképp az ebédlő dísze is. Ezért választják ki a legtöbben nagy gonddal. Az ebédlő gyakran kap központi helyet az életünkben, hiszen a nappali mellett, itt töltjük el a legtöbb időt.

Fontos, hogy az étkezőasztal elég nagy legyen, hogy mindenkinek jusson hely mellette, de ha túl méretes és nem férünk el körülötte kényelmesen, az sem jó. Tehát a méret nagyon lényeges, de fontos a szín és a forma is.

Hogy minél többen tudjanak a webáruházunkból választani, igyekszünk széles választékot biztosítani. Ez lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő étkezőasztal modellt. Vannak olyan modellek, amelyeket székekkel együtt forgalmazunk, de vásárolható különálló változat is.