Kivételesen jó fogfehérítő matrica

Fogfehérítő matrica

Nem merünk teljesen felhőtlenül mosolyogni, mint régen? A sok kávétól, teától és különféle ételektől teljesen elszíneződtek a fogaink? Akkor eljött az ideje, hogy tegyünk ellene a fogfehérítő matrica alkalmazásával! A név nagyon sokat mondó, mert voltaképpen egy ragasztócsíkhoz hasonlít a termék, amit a felső és alsó fogsorra kell felhelyezni.

A kókuszén és olaj előnyeit ötvözi a készítmény. Nagyon jó antibakteriális hatást fejt ki, ami pozitívan hat a szájszagra is. A fogfehérítő matrica 3-4 használat után már igen látványos eredményt mutat. A rágóeszközink gyors elsárgulása gyakran nemcsak attól függ, hogy mit eszünk, hanem a genetikáktól is.

Van, akinek szinte folyamatosan gondoskodnia kell valamilyen módszerről, amivel rendszeresen tisztítja fogait, különben azok nagyon lehangolóan néznek ki. Érdemes egy próbát tennünk a fogfehérítő matrica alkalmazásával, mert nem fogunk csalódni. A gazdaságos 14 napos kiszerelés jóvoltából, 2 hétre előre felszerelkezhetünk. Varázsoljuk ismét vakítóan fehérré a mosolyunkat!