A Kyocera nyomtatók disztribútorcégének fejlődése

Kyocera nyomtató

Az egyik hazai irodatechnikai vállalat a Global Union Kft. 1991-ben alapult, ami most már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, a későbbiekben pedig megszerezte a japán Kyocera nyomtató és egyéb multifunkciós készülékek képviseletének jogát Magyarországon.

Hajdanán a vállalat fő profilját a különböző berendezések forgalmazása és szervizelése jelentette, de a 2014-es év óta a KYOCERA Document Solutions termékek kizárólagos hazai disztribútorcége. Ez a változás igazi mérföldkövet jelentett a vállalat életében. További fejlődés következett be 2016-ban, amikor a cég bővítette a termékportfólióját, mivel nyitni kezdett a különböző szoftveres dokumentumkezelési megoldások felé.

A Kyocera nyomtató helytáll az új korszakban és a Global Union Kft. alkalmazottai is képesek teljes mértékben megoldást kínálni az ügyfeleknél felmerülő problémákra. Helytállnak ebben a rohanó világban, ami egyre inkább az elektromos dokumentumkezelés felé tart. A vállalat célja, hogy hamarosan komplex megoldáscsomagot tudjon nyújtani partnereinek.