műszerolaj

Mikor előnyös a műszerolaj alkalmazása?

műszerolaj
Műszerolaj

Ott, ahol különféle fémből készült alkatrészek dolgoznak, gyakran kiemelkedő teljesítmény kíséretében, kiemelkedő sebességgel, a hőképződés esélye és a súrlódás miatt jelentősen megnövekszik. Ennek hatására a rendszerek beragadhatnak, felgyorsul a kopás és amortizáció folyamata. Az hatékonyabb működés érdekében, megéri a műszerolaj rendszeres és kellő mennyiségű alkalmazása.

A nagy fordulatszámmal bíró orsócsapágyak kenésére kifejlesztett készítmények olyan adalékokat tartalmaznak, amelyek kiemelkedő oxidációs stabilitással rendelkeznek, miközben lecsökkentik a hőképződés esélyét. Az SL-55 műszerolaj a korrózióvédelemben is élen jár. Egyedi bevonatot képez a felületeken és szó szerint megolajozza azok működését.

Csökken a súrlódás, mérséklődik a kopás, kitolódik az élettartam. Még a teljesítményvesztést is megakadályozza a műszerolaj. Látva a sok előnyét, már csak annyi kérdésünk maradhat, hogy pontos hol lehet beszerezni a kellő mennyiséget? A hungarolube.hu oldalon bőséges kínálatot és kedvező ár-érték arányt találunk, amire azonnal lecsaphatunk.