gomblyukazógép

Mire szolgál a gomblyukazógép?

A termék háztartási és ipari variációban egyaránt megvásárolható. A gomblyukazógép, változattól függően, 1 vagy 4 lépésben dolgozik. A minőségi ipari elektromos berendezés óriási precizitással készíti a vágásokat. A pontos munka leginkább a direkt szervo motoros rendszernek, valamint a jól kidolgozott szálszélesség beállításnak tudható be.

A vezérlőpanel kimondottan könnyen értelmezhető és kezelhető, így a felhasználónak nem kell sok időt töltenie a tanulmányozásával. Az LCD kijelzőn a bekapcsolás után megjelennek a választható, vagyis beállítható paraméterek és minták.


A gomblyukazógép programjában több nyelv közül válogathat. A pozitívumai közé tartozik, hogy központi olajozó rendszerrel van ellátva. Az olajszintet egy ellenőrző ablakon keresztül figyelheti.

A hasznos selejt anyagszállító rendszernek hála, begyűjti a munkavégzés során elhullatott cérnadarabokat. Mivel sűrített levegővel üzemel, így a berendezés belseje és a munkakörnyezet mindig makulátlanul tiszta lesz. A gomblyukazógép reteszelő programokkal van felvértezve.