Nem mindig mérvadó az egérpad ár

Egérpad ár

A számítógépes tartozékok, perifériák kiválasztása legalább akkora figyelmet érdemel, mint a gép teljes megépítése, már ami a hardver részt illeti.

Nyilván annál semmi sem fontosabb, hogy a gép rendelkezzen profi processzorral és a legújabb videokártyával, de másra is oda kell figyelni. Mivel a hazai webboltokban az egérpad ár abszolút kedvezőnek mondható, ezért nem is csoda, hogy a legfontosabbak megvétele után, az emberek ezt is megveszik. Bár a nem gamerek nem tulajdonítanak ennek nagy figyelmet, a videojátékok szerelmesei tudják, hogy a kényelem mindig is lényeges szerepet tölt be a játszáskor, főleg abban az esetben, amikor az ember képes akár 6 órát is a gép előtt tölteni.

Persze gamerek vannak, akik az egérpad kérdésén csak mosolyognak, azt állítva, hogy ennek nem lényeges a milyensége. Természetesen a hosszú távú használat oldaláról tekintve az egészet, ez nem igaz. Ahhoz ugyanis, hogy maximálisan elégedett legyen a kellékkel a tulaj, az megfelelő komfortérzete kell adjon. Világos hát, hogy nemcsak az egérpad ár a mérvadó.