otthoni edzésterv

Saját testsúlyos gyakorlatok nőknek és férfiaknak – Itt egy hasznos edzésterv!

Nők és férfiak egyaránt vágynak arra, hogy tökéletes alkatuk legyen, ezért sokan az edzőtermeket választják, azonban nem tudnak mindig időre odaérni, így elmarad az edzés. Ugyanakkor, tökéletes választás az otthoni edzés is, amivel nagyon jó eredményeket lehet elérni. Sokaknak segített már az Intenset eszközök nélküli otthoni edzésterve.

Ennek használatával a nap azon órájában edzhetünk, amikor az időbeosztásunk megengedi, nem kell pontos órára az edzőterembe sietnünk. Másik hatalmas előnye a saját testsúlyos edzésnek, hogy nincs szükség drága eszközökre, külön edzőruhára, cipőre stb.

Amennyiben helyesen választjuk meg a gyakorlatokat, azok intenzitását, akkor egy idő után biztosan elérjük a célunkat, vagyis a tökéletes alkatot. Tulajdonképpen erre épül az Intenset edzésterv és diéta is, sőt, ennek a küldetése az, hogy otthonról, extra drága gépek nélkül hatékonyan tudjunk fogyni, erősödni, formásodni. Vannak, akik az internetről összeszedett gyakorlatokkal és koplalással próbálnak meg leadni pár fölösleges kilót, de a legtöbb esetben ezek a módszerek nem hoznak sikert.

Ezért érdemes egy szakember által összeállított edzéstervet betartani, főleg, hogy az Intenset programhoz diéta is tartozik. Nem szabad arra gondolnunk, hogy rossz ízű, kellemetlen ételeket kell majd fogyasztanunk, amik még annyi erőt sem adnak, hogy elvégezzük az edzéseket. Tudni kell, hogy az Intenset program diétája nagyon finom, egészséges ételeket foglal magába, hiszen kidolgozója tisztában van azzal, hogy az izmok fejlődése tápanyagot igényel.

Teendők a fogyókúra sikeréhez

A fogyókúra során rendszeresen végzett saját testsúlyos edzések azért is hasznosak, mert a kövérség nemcsak csúnya, de sokkal nagyobb problémákat is okoz. A túlsúly torzzá és működésképtelenné teszi a testet, egy idő után pedig már a lelket is. Korlátozni kezd bennünket, majd pedig megbetegít.

Ha belegondolunk, hogy a fölösleges kilóktól profi edzésterv alapján, bármiféle kiadás nélkül, pusztán az akaraterőnkkel meg tudunk szabadulni, az már komoly motiváció lehet. Ép testben ép lélek, halljuk gyakran. Ennek a mondásnak minden szava igaz, hiszen egy edzett, csinos, egészséges test nem betegszik meg gyakran, nincs szükség gyógyszeres készítmények szedésére, kellemetlen kezelésekre.

Tehát betegségmegelőzés szempontjából is ideális a saját testsúlyos otthoni edzés. A 12 hetes ingyenes Intenset edzésterv és diéta bárkinek elérhető az intenset.hu weblapon. Ez segít abban, hogy le tudjunk fogyni és kitűnő formába kerüljünk. Gyakran mondják azt is, hogy nincs idejük edzeni. Pedig nincs olyan, ugyanis mindenkinek arra van ideje, amire csinál magának. Akkor miért ne legyen éppen a gyakorlatok elvégzésére?

Ez az egészségünk, a kinézetünk hasznára van, ezért muszáj időt szakítanunk rá. Gondoljunk bele, hányan sóhajtanak fel, hogy bármit megtennének, csak egészségesek lehetnének! Az egészséget meg kell őrizni, amit fogyással, egészséges életmóddal érhetünk el. Ha ehhez kapunk egy díjmentes programot is, az nagy segítség. Vegyük igénybe az Intenset edzéstervet!