villamossági bolt

Több mint villamossági bolt – sokkal több!

villamossági bolt
Villamossági bolt

A Boros és Fiai Villamosipari Kft. 2008-ban nyitotta meg Jászberényben a kereskedelmi egységét. A villamossági bolt rengeteg termékkel olyan a villanyszerelőnek, mint egy svédasztal a gasztronómia kedvelőjének, hiszen hatalmas választékkal és óriási ínyencségekkel felvértezve várja a rajongóit.

A villamossági bolt a legkülönfélébb gyártmányú, típusú és funkciójú termékekből mindenki megtalálja a számára szükséges darabot. A közel 100 gyártó által készített árukból, ki-ki a pénztárcájának és igényeinek megfelelően válogathat. A teljesség igénye nélkül, a Pollman Elektrotechnik, a Siemens, a Philips és a Simovill nagyhírű cégek termékei garanciát jelentenek a megfelelő minőségre.

A több évtizedes tapasztalatuk elismeréseként, 2015-ben elnyerték a Megbízható cég címet, majd a 2019-es esztendőben a Bisnode AAA tanúsítványt kapták meg, ami arról tanúskodik, hogy a velük kialakult üzleti kapcsolatok rendkívül alacsony kockázattal járnak. A Boros és Fiai Villamosságipari Kft nemcsak egy villamossági bolt rengeteg termékkel, hanem annál sokkal több! Barátságos és családias kiszolgálásával hamar magához láncolja az ügyfeleit.