WIFI kamera

Biztonság a wifi kamera segítségével

WIFI kamera
WIFI kamera

Mindenki szeretné folyamatosan biztonságban tudni az otthonát, az értékeit és ami a legfontosabb, a szeretteit. A Honeywell által piacra dobott wifi kamera az egyik legjobb házőrző, amit csak el tud képzelni.

Könnyedén csatlakoztatható bármilyen eszközhöz, így folyamatosan tudni fogja, hogy mi történik az otthonában. Sőt, az okoseszköz arra is képes, hogy a hangokat is rögzítse és ami még ennél is jobb, a kétirányú hangátvitelnek köszönhetően, Ön is haza szólhat, ha bármi történne.

Amint bármilyen mozgást érzékel a wifi kamera, azonnal felmenti a felhőbe, de ha nincs internet, akkor a beépített SD kártyán tárolja az információt.

A nagyfelbontású, széles látószögű, mozgásérzékelős wifi kamera éjjel is könnyűszerrel elboldogul, köszönhetően az éjjellátó üzemmódnak. Az okoseszköz arra is képes, hogy bizonyos hangokat felismerjen, mint például a szénmonoxidot vagy a füstöt és azonnal értesíti a tulajdonost. Kattintson a fenti linkre és nézze meg a kamerát működés közben! Tudja biztonságban az otthonát.

Print Friendly, PDF & Email