Minden pár munkacipő bevizsgált darab

Munkacipő

A biztonságos munkavégzés alapfeltétele a megfelelő biztonsági előírások betartása és betartatása. Ennek érdekében fontosak, sőt, kötelezőek a különböző munkavédelmi felszerelések viselete. A munkacipő értelemszerűen a láb és lábfej védelmére szolgál. Teszi ezt minden körülmények között úgy, hogy a balesetek elkerülése mellett, tökéletes kényelmet, szellőzést és hordozhatóságot biztosít.

Egy munkacipő vagy nevezzük munkavédelmi lábbelinek elsősorban a lábfej elülső részét kell védenie, hiszen ez az, ami leghamarabb találkozik az akadályokkal. Belerúgni valamibe, akár véletlenül, akár szándékosan, igen balesetveszélyes, hiszen könnyen eleshetünk. A munkacipő eleje ezért acélbetétes merevítéssel van felszerelve, ami hatékonyan védi a lábujjakat.

Az erős bőr pedig a további káros hatások ellen véd. A vastag talp egyszerre csúszásálló, szögálló illetve ellenáll különböző vegyi anyagoknak is. Mindegyik roppant könnyű súllyal rendelkezik, a kényelmes és kevésbé fárasztó viselet érdekében. Természetesen többféle méretben és kivitelben is elérhető.

Print Friendly, PDF & Email