A 3M fólia már bizonyított

Autófóliázás korrekt áron

Az autó a legtöbb család esetében a legdrágább ingóságot jelenti. Emiatt fokozott figyelem övezi, óvják, amilyen eszközökkel csak tudják. Akinek lehetősége van garázsban tartani, az jelentős előrelépést érhet el a jó állapot fenntartásában, de sok esetben ez édes kevés. A kővédő fólia valamelyest újszerű megoldásnak számít, legalábbis felénk még nem annyira bevett szokás.

A kővédő fólia felhelyezését mindig érdemes szakemberekre bízni, hiszen a nem megfelelően rögzítetett borítás akár kárt is okozhat a kocsiban, továbbá szinte egészen biztos, hogy el fog válni a felülettől, amire rátelepítették. A Bégé Design Kft. több, mint 10 éves munkatapasztalatával már sok esetben bizonyította munkavégzésének megbízhatóságát, amelyre elégedett ügyfelek ezrei jelentik a referenciát. A kővédő fólia megvédi az autó a kisebb fizikai hatásoktól. Többé nem okozhat gondot a kavicsfelverődés, vége a karcolásos sérüléseknek illetve jégkárral sem kell annak számolnia, aki fóliáztatja gépjárművét.

Amellett, hogy biztos védelmet nyújt, a fólia különféle színekben és mintázatokban is megrendelhető, így akár az egyedi kinézet is biztosítható általa. A leggyakrabban alkalmazott anyag a 3M fólia, amely minőségi szempontból talán az egyik legbefutottabb a piacon. Felesleges külföldi oldalakról csakis leírások alapján másféle fóliát rendelnie az ügyfeleknek, hiszen a 3M fólia már számtalanszor alátámasztotta időtállóságát.

A cég weboldalán keresztül rendkívül egyszerűen kérhető árajánlat, ugyanis erre a célra külön menüpontot hoztak létre. Így, amikor egy érdeklődő rákattint az annak megfelelő fülre, megjelenik előtte az ajánlatkérő felület, ahol a legfontosabb megadandó paraméterek a jármű típusára és az elvégzendő munka leírására vonatkoznak. Teljesen mindegy, hogy 3M fólia telepítéséről vagy egyéb dekorációs megoldásról van szó, a vállalat munkatársai hamarosan fel fogják keresni az ügyfelet az általa megadott elérhetőségek valamelyikén. A válaszra legfeljebb 1-2 munkanapig kell várnia az érdeklődőnek.

Print Friendly, PDF & Email