A feladatok összetettségétől függ a motoros redőny ár

Redőny csőmotor

A redőnyök beszerzése és felszerelése, valamint az elvégzendő feladatok összetettsége mindenképp hosszú távú befektetés a lakáson vagy családi házon. Ez egyenes arányban van a motoros redőny ár magasságával. Nem mindegy, hogy milyen anyagból készül a redőny. Ezen felül, azon funkciók, amelyeket elláthat, különfélék lehetnek.

Ez természetesen kihatással van az okos redőny ár magasságára is. Jelenleg már vannak használatban olyan telefonos applikációk, amelyeken keresztül működtethető a fűtés irányítás, de a redőnyök mozgatása is kezelhető ily módon.

Ráadásul bizonyos redőnytípusok az árnyékolási funkciókon felül, biztonsági, valamint hőszigetelő szerepet is elláthatnak. A nyári rovarinvázió ellen is van megoldás, hiszen a redőnyökre fel- és lehúzható szúnyoghálók is kerülhetnek, amelyek a tokban vannak felszerelve.

Mindezen lehetőségek kihatnak az okos redőny ár alakulására. Viszont a befektetés meghozza az árát, hiszen minden funkció jól használható a lakásvédelemre és árnyékolási feladatokra egyaránt.