A fogpótlás remek megoldás

Jól jöhet a fogpótlás
Jól jöhet a fogpótlás

Napjaink egyik nagy problémája az egyre gyarapodó száj és fogbetegségek. Már akár nagyon fiatalon is előfordulnak a lyukas foggal kapcsolatos problémák és aztán egészen korán követheti ezeket a foghullás vagy éppen eltávolítás is. Ezen problémák orvoslására alakítottak ki egy modern eljárást, ami a fogpótlás. Bármikor megtörténhet, nemcsak betegség következtében, hogy elveszítünk egy vagy éppen több fogunkat.

Egy baleset során egész vagy részleges fogsorunk is pótlásra szorulhat. Amennyiben nem szeretnénk a hagyományosnak mondható műfogsorral pótolni ezeket, megoldható egy teljesen új eljárás keretében, ami a fogpótlás. Ennek a gyors eljárásnak a sikere abban rejlik, hogy akár foghúzás után azonnal lehetséges az implantátum beillesztése, így a fogpótlás akár hetvenkét óra alatt is elérhető.

Ez a művelet nem jár nagy feltárásokkal és még csontbeültetésre sincs szükség, aminek következtében a gyógyulás nagyon gyors és akár három nap elteltével a korona is felhelyezhető. Ne habozzunk további információk után érdeklődni, amennyiben szeretnénk ezt az eljárást igénybe venni!