A fürdőlepedő igen hasznos kiegészítője a fürdőszobának

Nagyméretű fürdőlepedő
Nagyméretű fürdőlepedő

Törölköző és törölköző között is hatalmas különbség lehet. Igen sokféle létezik ebből a praktikus termékből. A legismertebbek a frottír törölközők és kéztörlők, de a szauna kendők is ezt a csoportot bővítik. Sőt, a nagyméretű fürdőlepedők is valójában törölközők, mégis más megnevezéssel illetjük azokat.

A fürdőlepedő mérete és jobb nedvszívó képessége miatt, alkalmasabb a strandokon, tengerpartokon, mert nemcsak törölközni lehet vele, hanem akár le is lehet rá feküdni a parton vagy magunk köré tekerhetjük, amíg bemegyünk az öltözőbe.

Anyagában természetesen nem különbözik a többi törölközőtől, viszont extrém méretei miatt, mégiscsak illik külön csoportba sorolni. Ez nemcsak a strandokon jön jól, hanem akár otthon is, amikor kiszállunk a zuhany alól.

Gyorsan magunk köré tekerhetjük, így nem fogunk megfázni amikor kilépünk a jó meleg víz alól. A szállodákban is készítnek mindig egy fürdőlepedőt is a szobába a kisméretű, főleg mosakodás után használatos kéztörlő kendő mellé. A fürdőlepedő már az internet segítségével is beszerezhető.