Két személynek még kedvezőbb áru az akciós fogfehérítés

Fogfehérítés
Fogfehérítés

A fogak épsége nem csak esztétikai kérdés. Fogaink állapota egészségi állapotunkra is komoly hatással van. A fehér fog sem csak esztétikai kérdés, hiszen minél kevesebb a lerakódás, annál jobb. Rendelőnk szolgáltatásai között mindig található árkedvezmény, ami ez esetben az akciós fogfehérítés.

Ennek keretében többlépcsős kedvezményt is használunk, ugyanis az egyik egy személyre szól, a másik lehetőség pedig kettőre.

Ez azt jelenti, hogy ha valaki ismerősét, családtagját is magával hozza, aki szintén fehérebb fogakat szeretne, akkor két személy esetén az akciós fogfehérítés még kedvezőbb árban lesz. Ez a fajta szolgáltatás kedvező visszhangra talált, hiszen nagyon sokan vannak, akiknek számít az, hogy fogaik csillogóan fehérek legyenek.

Ezzel a kedvezménnyel pedig még vonzóbbá tettük ezt a szolgáltatást. A kíméletes módon végzett akciós fogfehérítés minden esetben bejelentkezés alapján történik, hiszen így elkerülhető a hosszas várakozás. Őszintén megvallva, mi sem szeretjük, ha a páciensek türelmetlenek, hiszen számunkra is fontos a nyugodt munkakörnyezet.