infraszauna

A mai infraszauna kínálat

infraszauna
Infraszauna otthon

Ma már otthon is tudunk szaunázni és nemcsak akkor, ha rendelkezésünkre áll egy nagyobb udvar, ahol van hely felépíteni egy hagyományos gőzfürdőt, hanem akkor is, ha panellakásban vagy társasházban lakunk. Az infraszauna akár a nappaliba is telepíthető, mert csak hálózati áramra van szükség az üzemeltetéséhez és mivel a működési elve miatt nem képződik forró gőz benne, így attól sem kell tartani, hogy kárt tenne a berendezési tárgyakban, értékekben.

Ilyen modern eszközt többek között az infraszauna.com weboldalon tudunk beszerezni, ahol többféle modell és méret közül válogathatunk. Többféle Full Spectrum és Carbon infraszauna áll a rendelkezésünkre, amelyekből van 1, 2, 3 és 4 személyes változat, illetve az előbbi sarok kialakításban is kérhető.

A két típus közötti különbség, hogy míg a Carbon infraszauna csak IR-B és IR-C tartományban sugároz, addig a Full Spectrum IR-A sugarakat is kibocsát, ezáltal rendkívüli módon képes megközelíteni a Nap természetes sugárzásának a hatásait. Döntse el, hogy Önnek melyik jelenti az előnyösebb választást és rendelje meg az igényeinek megfelelő modellt!