Salgó polc

A Salgó polc rövid története

Salgó polc
Salgó polc

Demetrius Comino neve nem biztos, hogy mindenkinek ismerősen cseng, de a találmánnyal, ami az említett úriemberhez fűződik, már garantáltan mindenki találkozott, sőt, lehet éppen most készül Ön is beszerezni egyet azokból. A görög-ausztrál származású férfi nevéhez a nagy sikerű Salgó polc feltalálása köthető.

A legelső Salgó polc 1947-ben látta meg a napvilágot, az azóta eltelt idő alatt pedig a népszerűsége rohamosan nőtt. Miért? A válasz egyszerű, ugyanis a Salgó polcok hihetetlenül időtállóak. A nagy teherbírásuknak köszönhetően, kitűnően állják a sarat, ha nehéz tárgyak biztonságos tárolásáról van szó.

A praktikus polcrendszer a legapróbb részletig személyre szabható, ezért, ha a vásárlás mellett dönt, biztos lehet abban, hogy a termék tökéletesen az igényeihez fog igazodni. A Salgó polc elengedhetetlen kelléke a műhelyeknek és garázsoknak, de az irodaházakban, sőt, a családi otthonokban is kiemelten fontos szerepet tölt be. Szívesen vásárolna? Kérjen egyéni árajánlatot a fenti link segítségével!