Angol szintfelmérő, hogy tanulhass!

Angol szintfelmérő

Angolul szeretnél megtanulni, de kötött nyelviskolai programhoz nem tudsz igazodni, magántanárra pedig nincs pénzed? Ne aggódj, nem kell lemondanod a tervedről, mert a BeHappy nyelviskolában akkor tanulhatsz, amikor neked az megfelel!

Első lépésben egy angol szintfelmérő tesztet kell elvégezned, akár online is, az iskola webes felületén, ami meg fogja mutatni a szókincsbeli, a szövegértési és nyelvtani készségeidet. Ezután a teszted kiértékelésre kerül, majd hamarosan visszahívnak telefonon, átbeszélitek a teszt eredményét a nyelviskola munkatársaival közösen. Tájékoztatást is fogsz kapni arról, hogyan tudsz ebben a nyelviskolában tanulni.

A BeHappy nyelviskola egy-egy részlege Budán és Pesten is megtalálható, azt választhatod ezek közül, amelyik a legközelebb esik az otthonodhoz. Ide bármikor beülhetsz tanulni, nem szükséges programhoz vagy más tanulókhoz alkalmazkodnod. A saját tempódnak megfelelően tudsz haladni a tanulással. Természetesen, ehhez előbb szükséges az angol szintfelmérő elvégzése. Töltsd ki még ma!