Aviva torna

Az Aviva torna élettani hatásai

A betegségeket nem csupán gyógyszerekkel lehetséges kezelni, mert vannak teljesen természetes módszerek is, amelyeket érdemes kipróbálni. Egy jól kiválasztott mozgásforma segítségével több egészségügyi problémától is meg lehet szabadulni. Ha többet szeretnél megtudni arról, hogy milyen kedvező hatásai lehetnek az Aviva tornának, kattints IDE! Közvetlenül és közvetetten is hatással van például a pajzsmirigy működésére és egyensúlyba hozza annak funkcionálását.

Emiatt hormontornának is nevezik az Aviva tornát. Azoknak a pároknak szintén segíthet ez a mozgásforma, akik hiába várják a gyermekáldást. A hideg méh néven ismert állapot ugyanis gyakran jelenti az okát a gyermektelenségnek. Tulajdonképpen ez abból áll, hogy nem megfelelő a keringés az alhasi részben, ezért csökken a méh hőfoka. Nemcsak meddőséghez, hanem számos egyéb nőgyógyászati problémához is vezethet ez az állapot, aminek tünetei közé sorolható a sápadt arc, fehéres nyelv, a hideg hasi rész, valamint a mély és lassú pulzus.

Ezt az állapotot okozhatja külső és belső hideg egyaránt. Az okoktól függetlenül, az Aviva torna segítségével megoldható a probléma. A torna leginkább a kismedencei részre, az úgynevezett dolgozó zónára koncentrál, ezen a területen javítja a vérkeringést, fokozza a szervek vitamin-, hormonellátását. Ezáltal rendkívül jó hatással van a női ciklusra is. Tehát olyan nőgyógyászati problémák, mint ciszta, mióma esetén is eredményesen vethető be ez a metódus.

Nem szabad kihagyni a felsorolásból a férfiak egészségügyi problémáit sem, hiszen egy bizonyos életkor fölött náluk is ugyanúgy felborulhat a hormonális egyensúly, akárcsak a nőknél. Voltaképpen a prosztata megnagyobbodás hátterében is a prosztata elégtelen vérellátása, a kötőszövet gyengesége és az életkorral járó hormonális változások állhatnak. Az Aviva módszer természetes úton előzi meg, de ha szükséges, akkor kezeli a prosztata megnagyobbodást és annak tüneteit. A 4 órás tanfolyam keretében bárki által megtanulhatóak ezek a hasznos mozdulatok.