Az egészséges fogyás három tényezője

Egészség fogyás
Egészség fogyás

Sokan esnek abba a hibába, hogy a média által alkotott kép minél hamarabbi eléréséhez, a nem megfelelő utat választják. Drasztikus fogyókúrákba kezdenek, mindenféle csodabogyó segítségét várják, közben pedig egyáltalán nem figyelnek az egészségükre.

Pedig a hosszantartó eredmény titka az egészséges fogyás, ami csak megfelelő táplálkozással és rendszeres sporttal valósítható meg. Nincs kibúvó, e kettő nélkül nincs pozitív kimenetel, csak kudarc vagy súlyosabb esetben betegség.

Ugyanakkor, ha ezeket betartjuk, akkor az egészséges fogyás részét képezhetik a táplálék kiegészítők, illetve az olyan fogyókúrás szerek, amelyek az anyagcsere felgyorsításáért, a zsír gyorsabb felbontásáért, illetve a zsír megkötéséért felelnek.

Azonban ezek csak akkor hatásosak, ha betartjuk az egészséges fogyás két fő szabályát, hogy megfelelően táplálkozunk és bevezetjük a testmozgást is a mindennapjainkban. Külön-külön egyik sem a várt hatást fogja elérni, így már a kezdetektől fogva érdemes az egészséges étel, sport és táplálék kiegészítők együttesével indítani.