Az ekcéma kezelése az Eszterkrém tápláló krémmel

Ekcéma kezelése
Ekcéma kezelése

Az ekcéma a bőr felső hámrétegének a begyulladásával kezdődik, majd később, ha súlyosabbá válik, átterjedhet a bőr többi rétegeibe is. Az Eszterkrém kozmetikum manufaktúra az ekcéma kezelése érdekében kifejlesztette az érzékeny bőrű gyermekeknek és felnőtteknek ajánlott krémet. Ennek a natúrkozmetikumnak a hatóanyagai növényi kivonatokat tartalmaznak.

Ez a krém tökéletesen ápolja és védi az érzékeny bőr begyulladt, irritált vagy ekcémás felületét. A szalmagyopár esszenciát tartalmazó tápláló krém csökkenti a bőrgyulladást. A mandulaolajjal dúsított kence, puhító és hidratáló hatással van a hámrétegre. A méhviasz pedig védőréteget képezve a hámréteg felett, óv a hideg és a külső negatív hatásoktól, amelyek kiszáríthatják a bőrt.

Ennek a természetes kozmetikumnak a kellemes illatáról a levendulaolaj és a vaníliás illóolaj gondoskodik, amelyek a finom illat mellett, még nyugtató hatást is biztosítanak a bőr számára. Az ekcéma kezelése ezzel a natúrkozmetikummal tökéletesen elvégezhető. Rendeljen irritált bőrének ápolása érdekében az Eszterkrém webáruházból!