exkluziv medence

Az exkluzív medence a kényelmi funkciók miatt különleges

A legtöbb termék többféle minőségben is megvásárolható, az eltérő igények és anyagi lehetőségek teljes körű kielégítése végett, ami legtöbbször az árban is megmutatkozik. Az uszodatechnika, így az exkluzív medence esetében is a kényelmi funkciók alkalmazása és a különleges megjelenés emeli magasabb szintre a terméket.

Ezek közül talán az egyik legnépszerűbb a masszázssarok, ami különböző befúvókák alkalmazásával éri el a víz megfelelő irányú és erősségű áramlását, ezzel okozva kellemes érzést a használójának.

Amennyiben az exkluzív medence mérete lehetővé teszi, három vagy több befúvóka is elhelyezhető, így egyszerre tudja élvezni az egész család a masszázs egészségre és lélekre gyakorolt kedvező hatását.

Masszázssarok utólag is szerelhető az exkluzív medencébe, azonban az egyszerűség és a beépítésével járó kellemetlenségek elkerülése miatt, célszerűbb már a tervezés fázisában számolni vele. Bár nem tartozik az olcsó kényelmi eszközök közé, hosszúnak mondható 8-10 éves használhatósága alatt az ára sokszorosan megtérül.