Egyedi tervezésű iskolatáska

A Belmil iskolatáska könnyű és elhasználhatatlan

Egyedi tervezésű iskolatáska
Egyedi tervezésű iskolatáska

Minden szülő egészségesnek és elégedettnek szeretné látni a gyermekét, ezért bizonyára már sokan elszörnyülködtek azon, hogy mekkora súlyt kell nap mint nap az iskolába cipelniük. A tankönyvek és egyéb felszerelések súlya még a felnőttek teherbírását is próbára tenné, viszont a Belmil iskolatáska megkönnyítheti a kicsik életét.

Ergonómiai hátkialakításának köszönhetően, elősegíti a természetes testtartást, a megfelelő súlyeloszlás következtében tehermentesíti a gerincet, amit a könnyen pakolható belső térelosztás is elősegít.

A tervezők a kényelmesebb kezelhetőség érdekében egyes hátizsákjaikat kerekekkel is ellátták, így akár a legkisebbek is könnyűszerrel el tudják vinni a terhüket bárhová.

Bár ők a dolgaikkal nem mindig bánnak kesztyűs kézzel, viszont ezek a termékek a különösen erős, vízálló anyagnak és a megerősített oldalfalaknak hála, szinte minden megpróbáltatást könnyűszerrel átvészelnek. Ezért, ha a Belmil iskolatáska megvétele mellett dönt a gyermekének, sokkal vidámabbnak és kevésbé fáradtnak fogja őt látni.