Kényelmes szaunák

Az infraszauna hatása sófallal fokozható

Kényelmes szaunák
Kényelmes szaunák

Sokan az otthonukban szeretnék élvezni a szaunázás hatásait, amit általában más és más adottságú házban kívánnak megtenni, ezért két egyforma kabin szinte nem is létezik.

A beüzemelés során gyakran szükség lehet különböző, a tér adottságaihoz igazodó kiegészítőkre az infraszauna külső vagy belső felületén, ami még a kabinban eltöltött időt is hangulatosabbá teheti.

Ezért gyakran sótégla felhasználásával sófalat építenek a két fal között elhelyezkedő infraszauna egyik vagy mindkét oldalába, így nemcsak dekoratívabb lesz a kabin, hanem a sókristályok kedvező hatásait is élvezhetik a szaunázók. Az infraszauna helyétől függően, például hűvösebb vagy kevésbé szigetelt helyen szükségessé válhat további sugárzók felszerelése is.

Ez a kabin leghidegebb pontján elhelyezett talpsugárzó, de az ajtó mellé is beszerelhető, valamint az arcot közvetlenül szemből melegítő frontsugárzó is lehet. Mindkét esetben jelentősen, 150 wattal emelkedik meg a szauna teljesítménye és a használatukkal az egyedi hangulat is megteremthető.